2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

16 هفتته..الان وقت ازمایش غربالگری دوم و آنومالیته.

بری نشون میده احتمالا.ولی به نظر من الان برو ازمایش بده.هفته ی دیگه برو آنومالی

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
16 هفتته..الان وقت ازمایش غربالگری دوم و آنومالیته. بری نشون میده احتمالا.ولی به نظر من الان برو از ...

آنومالی همون سونوگرافیه؟

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊
آنومالی همون سونوگرافیه؟

اره.به سونوی دوم میگن انومالی که اعضای بدن جنین بررسی میشه و جنسیت رو هم میگن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
آنومالی همون سونوگرافیه؟

16 هفته زوده , سونوی آنومالی بین 18 تا 22 هفته باید بری , البته ببین دکترت چی میگه , به من کفت بین 18 تا 20 هفته برو

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
اره.به سونوی دوم میگن انومالی که اعضای بدن جنین بررسی میشه و جنسیت رو هم میگن

من آزمایش غربالگری اولمو یکم دیر دادم ۱۵ هفتگی دادم نمیشه نرم دومی رو؟

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊
من آزمایش غربالگری اولمو یکم دیر دادم ۱۵ هفتگی دادم نمیشه نرم دومی رو؟

از دکترت بپرس عزیزم.ببین نظرش چیه.سونوی انومالی رو تا 22 هفته هم میشه رفت.اما اگه جنین مشکل داشته باشه فقط تا قبل از 19 هفته قانونی میشه سقط کرد.به خاطر همین بعضیا میگن توی هفته 18 برین.

برو نطر دکترتو بپرس که کی بری