میخوام یه چیزی بنویسم که شاید به درد خیلیا بخوره،اگه حتی فقط یه نفر چه توی این سایت چه از سرچ گوگل متنم رو بخونه و باعث بشه دیگه سیگار نکشه برای من کافیه،
من چند سالی بود تفننی و نخی سیگار میکشیدم و بهش علاقه داشتم برام یه سرگرمی باحال بود ،ولی طی دو سال اخیر ینی میتونم بگم از مهر ۴۰۳ که یه اتفاق خیلی وحشتناک توی زندگیم افتاد من به سیگار پناه بردم،سیگار کشیدنای نخیم شد پاکتی،یه شبایی تا صبح یه پاکت رو تموم میکردم،دیگه عادت کردم،سیگار شد بخشی از وجودم،بخشی از زندگیم،بعضی وقتا که یه نفر بهم میگف ترک کن از تصورشم وحشت میکردم،اینکه سیگار رو ترک کنم و بعد اونوقت پناه من،تفریح من،دوست من،همدم من،سرگرمی من و مسکن من رو مگه میشه حذفش کنم...
چقدر پول برای سیگارهای مختلف از برندهای خارجی و ایرانی دادم...
چه وقتایی بود حاضر بودم از یه چیز مهمتر بزنم که بدم سیگار بخرم
میدونید من واقعا تا خرخره غرق سیگار بودم
توی خوشی و ناخوشی نسخش بودم بدجور
توی سفر،توی جاده،توی خونه،اول صبح ناشتا،آخر شب...وای از آخر شب...
انگار تمام روزم ب امید رسیدن شب و کشیدن سیگار تو پناهگاه امن خودم سپری میشد،
ولی یکماه پیش تصمیم گرفتم دیگه نکشم،روزای اول واقعا نسخ بودم،خیلی زیاد!بحدی که یه شب یه سیگار گذاشتم بین لبام ولی روشنش نکردم،واقعا سخت بود،خیلی مقاومت میخواست ولی من نکشیدم،دروغ چرا ...بعد از دو هفته غفلت کردم،هوسی شدم و ۴ نخ کشیدم،۴ نخی که برام از قبل باقی مونده بود،ولی ب خودم گفتم این فقط یه غفلت بود،یه خطا،و این ب معنی برگشت من به سیگار نیست،و همینم شد!
دیگه نه تنها هوس نمیکنم که شاید خیلی براتون عجیب باشه من از بوی سیگار حالم بد میشه،امروز از خیابون رد میشدم و یه بوی سیگار ب مشامم خورد برام عجیب بود این حجم از بوی بد،واقعا موندم چجوری من سیگار میکشیدم،چجوری آدم کم کم به این بوی گند عادت میکنه...
دختر و پسر نداره من میخوام ب کسی که سیگاریه ولی این متن رو میخونه بگم که من تونستم ترک کنم
تونستم به اونجایی برسم که اگه مارلبرو هم بذارن جلوم حالم از بوش بهم بخوره و نخوام بکشم
تونستم برسم ب جایی که دیگه نسخ نشم و حالم از بوی سیگار بد بشه
پس تو هم میتونی حتی اگهروزی دو تا پاکت میکشی و حتی اگه خیلی ساله که میکشی،حتی اگه فکر میکنی تنها یار و یاورت سیگاره،حتی اگه خیلی مشکل توی زندگیت داری،
نکش عزیز من...
نکش...
فقط چند روز نسخی رو تحمل کن
سختیش هفته ی اوله
چند روز تحمل کن و بعد به خودت افتخار کن بخاطر اراده ی قویت و بخاطر رهایی از این وابستگی آسیب رسان...