2777
2789
عنوان

سیگاریا بیان

67 بازدید | 18 پست

میخوام یه چیزی بنویسم که شاید به درد خیلیا بخوره،اگه حتی فقط یه نفر چه توی این سایت چه از سرچ گوگل متنم رو بخونه و باعث بشه دیگه سیگار نکشه برای من کافیه،

من چند سالی بود تفننی و نخی سیگار میکشیدم و بهش علاقه داشتم برام یه سرگرمی باحال بود ،ولی طی دو سال اخیر ینی میتونم بگم از مهر ۴۰۳ که یه اتفاق خیلی وحشتناک توی زندگیم افتاد من به سیگار پناه بردم،سیگار کشیدنای نخیم شد پاکتی،یه شبایی تا صبح یه پاکت رو تموم میکردم،دیگه عادت کردم،سیگار شد بخشی از وجودم،بخشی از زندگیم،بعضی وقتا که یه نفر بهم میگف ترک کن از تصورشم وحشت میکردم،اینکه سیگار رو ترک کنم و بعد اونوقت پناه من،تفریح من،دوست من،همدم من،سرگرمی من و مسکن من رو مگه میشه حذفش کنم...

چقدر پول برای سیگارهای مختلف از برندهای خارجی و ایرانی دادم...

چه وقتایی بود حاضر بودم از یه چیز مهمتر بزنم که بدم سیگار بخرم

میدونید من واقعا تا خرخره غرق سیگار بودم

توی خوشی و ناخوشی نسخش بودم بدجور

توی سفر،توی جاده،توی خونه،اول صبح ناشتا،آخر شب...وای از آخر شب...

انگار تمام روزم ب امید رسیدن شب و کشیدن سیگار تو پناهگاه امن خودم سپری میشد،

ولی یکماه پیش تصمیم گرفتم دیگه نکشم،روزای اول واقعا نسخ بودم،خیلی زیاد!بحدی که یه شب یه سیگار گذاشتم بین لبام ولی روشنش نکردم،واقعا سخت بود،خیلی مقاومت میخواست ولی من نکشیدم،دروغ چرا ...بعد از دو هفته غفلت کردم،هوسی شدم و ۴ نخ کشیدم،۴ نخی که برام از قبل باقی مونده بود،ولی ب خودم گفتم این فقط یه غفلت بود،یه خطا،و این ب معنی برگشت من به سیگار نیست،و همینم شد!

دیگه نه تنها هوس نمیکنم که شاید خیلی براتون عجیب باشه من از بوی سیگار حالم بد میشه،امروز از خیابون رد میشدم و یه بوی سیگار ب مشامم خورد برام عجیب بود این حجم از بوی بد،واقعا موندم چجوری من سیگار میکشیدم،چجوری آدم کم کم به این بوی گند عادت میکنه...

دختر و پسر نداره من میخوام ب کسی که سیگاریه ولی این متن رو میخونه بگم که من تونستم ترک کنم

تونستم به اونجایی برسم که اگه مارلبرو هم بذارن جلوم حالم از بوش بهم بخوره و نخوام بکشم

تونستم برسم ب جایی که دیگه نسخ نشم و حالم از بوی سیگار بد بشه

پس تو هم میتونی حتی اگهروزی دو تا پاکت میکشی و حتی اگه خیلی ساله که میکشی،حتی اگه فکر میکنی تنها یار و یاورت سیگاره،حتی اگه خیلی مشکل توی زندگیت داری،

نکش عزیز من...

نکش...

فقط چند روز نسخی رو تحمل کن

سختیش هفته ی اوله

چند روز تحمل کن و بعد به خودت افتخار کن بخاطر اراده ی قویت و بخاطر رهایی از این وابستگی آسیب رسان...

رویاهای بزرگی دارم

آفرین به ارادت

یه وقتایی میشینم با خودم فکر میکنم من از کی اینقدر ساکت شدم... از کی یاد گرفتم کمتر حرف بزنم، کمتر توقع داشته باشم، کمتر دلمو نشون بدم. انگار یه جایی از مسیر زندگی، یه چیزی توی من آروم شکست، نه با یه اتفاق بزرگ، با یه عالمه چیز کوچیک که جمع شدن و من فقط نگاشون کردم و هیچی نگفتم.گاهی دلم برای اون خودم تنگ میشه،همون آدمی که سادهتر میخندید، راحتتر اعتماد میکرد و فکر میکرد همه چیز همونطوریه که نشون میدن🖤🥀

خدا رو شکر

مبارکت باشه عزیزم😍❤️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شیرینی رو تا حد زیادی کم کردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

افرین

ترک سیگار، یکی از سختترین ترک هاست

حالا هروقت از این به بعد تا ماه آینده فکر کردی بدنت نیکوتین نیاز داره ، بادمجون بخور

بادمجون سرشار از نیکوتین طبیعیه و یک جایگزین عالی برای ترک سیگار هست

حلقه ای یا ورقه ای کن و مثل میوه خام بخور

جدای ازاین خیلیا ب مورفین و نیکوتینش وابسته،میشن اون حس ارومی بعدش و بیداری مغز

بهشون مصرف بادمجون رو پیشنهاد بدین

بصورت حلقه ای یا ورقه ای کنن و توی دوران ترک بصورت خام بخورن

نیکوتین بادمجون خیلی موثر در ترک سیگار و رفع هوس نیکوتین هست

خدا رو شکرمبارکت باشه عزیزم😍❤️

مرسی عزیزم

منم کم کردن شیرینی رو تبریک میگم بهت

امیدوارم سلامتی و تندرستی و شادابی و خوش استایلی تا آخر عمرت زمینه ی زندگیت باشه🍃❤️🌱

رویاهای بزرگی دارم
دروغه اگه سیگار یهویی ترک کنی شبا کابوس میبینی نمیتونی بخابی اریزش داری سردرد داری کلافه ای

من هیچ دروغی نگفتم

واقعا این کار رو کردم و چون نتیجش برای خودمم خیلی عجیب بود این پست رو گذاشتم

این چرت و پرتا رو باور نکن و انتقال نده

تنها عادتی که ترک یدفعه ایش مرض نمیاره عادت سیگار کشیدنه

نه آبریزش داشتم نه نه کابوس دیدم

یکماهه بدون سیگارم سرفه هامم از بین رفته

کلافه هم روزای اول بودم و الان دیگه اصلا

لطفا عادت نکنید زیر هر پستی یه مخالفتی بنویسید

اگه کسی سیگار رو ترک کرده و این شرایط ک گفتی رو داشته شاید یه مشکل دیگه داره

مثلا حساسیتی یا اعتیاد ب چیز دیگه هم داشته

با قطعیت حرفت رو تکذیب میکنم دوست عزیز

دوست داشتم این اتفاق خوب رو با دیگران به اشتراک بذارم و کسی مثل شما نمیتونه خرابش کنه و بگه دروغه

هر کسی سیگاریه و ترک کنه اینو متوجه میشه که کامنت شما دروغه

برات آرزوی اراده و تفکر و سلامتی میکنم

رویاهای بزرگی دارم
افرینترک سیگار، یکی از سختترین ترک هاستحالا هروقت از این به بعد تا ماه آینده فکر کردی بدنت نیکوتین ...

ممنون از اطلاعات مفیدتون

من واقعا اینو نمیدونستم

رویاهای بزرگی دارم