adlead مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 125 عنوان دارم میمیرم 37 بازدید | 5 پست فردا مصاحبه کاریمه ،هم پری ام ، هم دستم سوخت، برا فردا هم مهمون دارم ژله درست کردم، خونه تمیز کردم ، بچه رو خوابوندم،الان دارم هلاک میشن ولی هرچی فکر میکنم موندم برا فردا نهار میان مهمونام،از بیرون غذا کباب بگیریم،یا خودم زرشک پلو درست کنم ، همسرم هم امروز شیفت شب بود هیچ کمکی نداشتم ، حالا نظرتون چیه فردا نهار بگیرم یا درست کنم ، میترسم مهمونام بگن عرضه نداشته یه غذا درست کنه ، چکار کنم نظرتون چیه ، خسته هم هستم باید فردا نه تو شرکت باشم،نظرتون چیه چکار کنم 🤦🏻♀️ 1405/04/23 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adlead مدیر استارتر عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 125 از رستوران بگیر به نظرم از نظر خودمم اره ، ولی نمیخوام غذای مرغ دار بگیرم ، بوی بد میگیره
تنهایی_درتاریکی_دنیا عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2473 اول غذاتو اوکی کن بعد برو یا از رستوران بگیر که بنظرم برنجو خودتت درست برو خورشت بیار فقط یا اگه خودت درست کردی صبح زود بیدار شو نظر منو در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو ندیده پاک کردم