2777
2789
عنوان

عشق اجاره ای

5060 بازدید | 23 پست

وای من دیوونه سریال عشق اجاره ای ام ینی جزئی از زندگیم شده😂 کسی میدونه کلا سریالش چند قسمته؟؟؟ من الان قسمت  174شمم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش زبون اصلی میدیدی با زیرنویس. صداهای خودشون جالب تره. خودش 69 قسمت بود دوبله نمیدونم

اخه من یکم تنبلم حالشو ندارم زیرنویس بخونم 😣

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
فیلم کجاس؟؟؟

فیلم ترکیه عزیزم ما ماهواره نداریم از نت میگیرمش فیلمش فوق العاده عاشقانس دیوونشم😱😍

اعصاب خورد کن بود من خونه ی پدریم میدیدم الان یه ساله اومدم خونه ی خودم هنوز تموم نشده همش دعوا میکن ...

اعصاب خوردکنیشو خوب اومدی 😭 امید خیلی مغروره انگار از دماغ فیل افتاده😒 من اگه بشینم پای سریالی باید تا آخرشو ببینم چی میشه😢

فیلم ترکیه عزیزم ما ماهواره نداریم از نت میگیرمش فیلمش فوق العاده عاشقانس دیوونشم😱😍

من عاشق کوریشم😍😍البته من تی وی ترکیه میدیدمش زبان اصلی،نمیدونم اونجا اسمش چیه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
اگه شخصیتاش خوشگلن و خیانت میانت توش نی بگو منم ببینم

ارررره شخصیتاش خوشگلن و ازین فیلم ترکیای خیانتی و کثیف نیس من خودم ب شخصه از فیلم ترکیا بخاطر این چیزاشون متنفرم ولی عشق اجاره ای ازین چرتوپرتا نداره خنده دارم هس😜

اعصاب خوردکنیشو خوب اومدی 😭 امید خیلی مغروره انگار از دماغ فیل افتاده😒 من اگه بشینم پای سریالی بای ...

من ک اعصابم نکشید همون موقع ول کردم ک از سرم بیوفته فقط اکیا رو تا اخر دیدم ک اونم خیییلی چرت تموم شد انقد گریه کردم حیف اشکام دیگ فیلم ترکی هام دارن کم کم هندی بازی در میارن

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
من عاشق کوریشم😍😍البته من تی وی ترکیه میدیدمش زبان اصلی،نمیدونم اونجا اسمش چیه

وااای کوری خیلی بانمکه اصلن نمک فیلم خودشه😂😂