2777
2789
عنوان

عشق اجاره ای

5150 بازدید | 23 پست

وای من دیوونه سریال عشق اجاره ای ام ینی جزئی از زندگیم شده😂 کسی میدونه کلا سریالش چند قسمته؟؟؟ من الان قسمت  174شمم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش زبون اصلی میدیدی با زیرنویس. صداهای خودشون جالب تره. خودش 69 قسمت بود دوبله نمیدونم

اخه من یکم تنبلم حالشو ندارم زیرنویس بخونم 😣

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
فیلم کجاس؟؟؟

فیلم ترکیه عزیزم ما ماهواره نداریم از نت میگیرمش فیلمش فوق العاده عاشقانس دیوونشم😱😍

اعصاب خورد کن بود من خونه ی پدریم میدیدم الان یه ساله اومدم خونه ی خودم هنوز تموم نشده همش دعوا میکن ...

اعصاب خوردکنیشو خوب اومدی 😭 امید خیلی مغروره انگار از دماغ فیل افتاده😒 من اگه بشینم پای سریالی باید تا آخرشو ببینم چی میشه😢

فیلم ترکیه عزیزم ما ماهواره نداریم از نت میگیرمش فیلمش فوق العاده عاشقانس دیوونشم😱😍

من عاشق کوریشم😍😍البته من تی وی ترکیه میدیدمش زبان اصلی،نمیدونم اونجا اسمش چیه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
اگه شخصیتاش خوشگلن و خیانت میانت توش نی بگو منم ببینم

ارررره شخصیتاش خوشگلن و ازین فیلم ترکیای خیانتی و کثیف نیس من خودم ب شخصه از فیلم ترکیا بخاطر این چیزاشون متنفرم ولی عشق اجاره ای ازین چرتوپرتا نداره خنده دارم هس😜

اعصاب خوردکنیشو خوب اومدی 😭 امید خیلی مغروره انگار از دماغ فیل افتاده😒 من اگه بشینم پای سریالی بای ...

من ک اعصابم نکشید همون موقع ول کردم ک از سرم بیوفته فقط اکیا رو تا اخر دیدم ک اونم خیییلی چرت تموم شد انقد گریه کردم حیف اشکام دیگ فیلم ترکی هام دارن کم کم هندی بازی در میارن

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
من عاشق کوریشم😍😍البته من تی وی ترکیه میدیدمش زبان اصلی،نمیدونم اونجا اسمش چیه

وااای کوری خیلی بانمکه اصلن نمک فیلم خودشه😂😂