نسصتنث مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 5 عنوان ازدواج 86 بازدید | 7 پست ما رفتیم بیرون برای آزمایش خون بعد جز آب میوه کیک چیزی نخرید حتی تعارف نزد بریم صبحونه بخوریم به نظر شما خسیس هست نظرسنجی 2356 اره نه ثبت امروز | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehrby عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1640 عزیزم! یعنی تا پای آزمایش خون پیش رفتید ولی هنوز نمیدونی خسیسه یا نه؟
نسصتنث مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 5 عزیزم! یعنی تا پای آزمایش خون پیش رفتید ولی هنوز نمیدونی خسیسه یا نه؟ خیلی کم آشنایی دارم آخه
fatemehrby عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1640 خیلی کم آشنایی دارم آخه خب با این وضعیت میخوای ازدواج کنی! اول اشنا شو حداقل ۶ ماه بعد تصمیم بگیرازدواج خیلی تصمیم مهمیه دقت کن
نسصتنث مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 5 خب با این وضعیت میخوای ازدواج کنی! اول اشنا شو حداقل ۶ ماه بعد تصمیم بگیرازدواج خیلی تصمیم مهمیه دقت ... میدونی از همه جهت شناختم فقط این موضوع نگرانم کرده
fatemehrby عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1640 میدونی از همه جهت شناختم فقط این موضوع نگرانم کرده مگه قبل ازمایش بیرون نرفتید؟ رستوران کافه چیزی؟ یا برات هدیه نخریده؟ چجوری بوده
نسصتنث مدیر استارتر عضویت: 1405/03/29 تعداد پست: 5 مگه قبل ازمایش بیرون نرفتید؟ رستوران کافه چیزی؟ یا برات هدیه نخریده؟ چجوری بوده چرا بیرون رفتیم دور زدیم همش میگه پول به چیز های چرت نمیدم فقط یه سری رفتیم کباب خوردیمهنوز نه هدیه نخرید دلم نمیخواد خسیس باشه چون به مشکل میخوریم
fatemehrby عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1640 چرا بیرون رفتیم دور زدیم همش میگه پول به چیز های چرت نمیدم فقط یه سری رفتیم کباب خوردیمهنوز نه هدیه ... اوه پس حواست باشهعقد نکن تا مطمئن بشی از این بابتزندگی با مرد خسیس خیلی سخته خیلیییی