از بس تو این زندگی عاجز شدم که حس میکنم از بچمم میتونم دل بکنم.بچم یک سال ونیمشه و میدونم حضانتشو میدن به من ولی از اونجاییکه دوست ندارم ریخت شوهرم و خونوادشو ببینم میگم بدمش و برم حداقل یه شب راحت بخوابم. واااااقعا نمیکشم دیگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ميارين در برابرش مسئوووولييييييننننننننننننننن
وقتي زندگيتون داغونه نيارين بدبختش نكنين
اه
واقعا سردرد ميگيرم تو اين تاپيكا
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من امروز سرما خوردم حال نداشتم بچه 6ماهم همش پیش شوهرم بود دلم داشت کباب میشد برا همه چیش از نگاهش بگیر تا بغل کردن و غذا دادنش😢
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من امروز سرما خوردم حال نداشتم بچه 6ماهم همش پیش شوهرم بود دلم داشت کباب میشد برا همه چیش از نگاهش ب ...
عزيزم😍
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
و باز هم كودكان قرباني والدين اه بسه ديگه بچه ميارين در برابرش مسئوووولييييي ...
من كاشكي سردرد بگيرم بغض خفم ميكنه از طلاق متنفرم اخه يكي نيس بگه بچه ها چ گناهي كردن چجوري اقد راحت ميگذرن از بچه هاشون در صورتيكه خون خودشون تو رگاشونه😖😖انگار از لباس تعريف ميكنن خوشم نيومد بدم ب فلاني بابا بچه س ادمه اون قراره اينده مادر يا پدر اين جامعه بشه
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
الان عصبانی هستی.دو روز بچتو نبینی روزه سوم زمین و زمانو بهم میریزی که بچتو بگیری بغل.خیلی ناراحت شدم.نمیدونم چرا داری جدا میشی.اما کاش بچه نداشتی.بخدا ب
ه ها گناه دارن.اونا اینقدر مهربونن که نه طاقته دوریه بابارو دارن نه مامان.
اينقدر ادمايي كه قصد جدايي يا اختلاف دارن و بچه دارن رو هي نكوبيد كه چرا با وجود مشكل بچه دار شديد!!!اينو هزار جا تو ني ني سايت ديدم بابا همه كه شرايطشون مثل هم نيست شايد اصلا خيلي هم اونموقع كه بچه دار شده اوضاع خوب بوده الان مشكل داره در هر صورت همه مثل هم نيستن اينقدر با جملات تكراري مردمو ازار نديد ،قضاوت نكنيد،ان شاءالله زندگيشون بهبود پيدا كنه كه بچه ها هم اسيب نبينن