2777
2789
عنوان

ساعت 3 شب دیشب

328 بازدید | 20 پست

بچهها من دیشب با پدرم دعوام شد پاشدم رفتم باغمون خوابیدم گوشیمم خاموش کرده بودم کسی زنگ نزنه ساعت 12 خوابیدم چراغ کل باغم خاموش کردم یه سگ ژرمن نگهبان دارم که آزاده بعد ساعت حدود 3 شب بود که خواب بودم احساس کردم یکی تو باغ داره راه میره باغمونم خیلی بزرگه بعد سگم شروع کرد به پارس کردن رفتم بیرون چراغ باغ هرکار میکردم روشن نمیشد بعد رفتم چراغ قوه برداشتم روشن کردم دیدم یه زن چادری جایه دره بعد گفتم شما صورتشو برگردون چشاش رنگش قرمز بود بعد هم منو دید درو باز کرد رفت بیرون ولی نمیدونم چرا سگم اصلا واکنش نشون نمیداد رفتم درو باز کردم دیدم همون از دور داره نگام میکنه اومدم داخل درارو قفل کردم تا صبح که هوا روشن شد بیدار بودم هوا که روشن شد خوابم برد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این وقت شب این چی بود گفتی😑

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

جن بوده 😱😱😱

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

دفعه دیگه تنها نرو😶

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿