2777
2789
عنوان

طراحی دوخت

181 بازدید | 12 پست

کسایی که رفتن طراحی دوخت

هزینه هاشون چقدر بوده؟ راضیین؟ دیگه حال درس خوندن ندارم دلم میخاد یه چیزی مثل طراحی دوخت برم معدلم امسال ۱۹.۷۵ شده بین انسانی و طراحی دوخت گیرم که انسانی با این سهمیه ها فکر نکنم جای خوبی بتونم برم.

کسایی که رفتن هنرستان طراحی دوخت الان پشیمون نیستین؟

وای برو طراحی دوخت من اگه برمیگشتم به عقب میرفتم طراحی و دوخت کار هم برات ریخته میشد

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حسابداری ام

ببا چه رتبه ای قبول شدین؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

حسابداری هم میگفتن خیلی خوبه میتونی یکم توضیح بدی راجبش

خوبه ریاضی سال دوازدهم و زبان نداره

کار آموزی هم میرسم سه ماه تعطیلی برا واحد درسی

فقط دقت میخواد کارمون با ماشین حساب

من خودم ریاضیم بزور ده میشدم رفتم الان ریاضی بیست بیست

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببا چه رتبه ای قبول شدین؟

من که فنی ام حسابداری برداشتم اما معدلم اون موقع ۱۸ خورده بود الان ۱۹ خورده دهم یازدهم اینا

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

وای برو طراحی دوخت من اگه برمیگشتم به عقب میرفتم طراحی و دوخت کار هم برات ریخته میشد

یه عده هم میگن باید کلاس جدا از مدرسه بری که قیمتاش سر به فلک کشیده و تو مدرسه هم چیز زیادی یاد نمیدن همین کلاسارو باید بری یه عالمه هزینه کنی آخرم بگن خنگی که رفتی هنرستان

یه عده هم میگن باید کلاس جدا از مدرسه بری که قیمتاش سر به فلک کشیده و تو مدرسه هم چیز زیادی یاد نمید ...

ربطی نداره الان دیگه اون دوره گذشته که میگفتن خنگی رفتی هنرستان حرف مردمو ول کن به اینده ت بچسب الان پول تو خیاطیه بعدشم همه که مثل هم نیستن ممکنه تو خیلی استعداد داشته باشی با همپن تو کلاس بودن حرفه ای بشی بعدشم الان تو مجازی کلی اموزش هست اصلی نیازی نداری بری بیرون هزینه کنی

حالا بازم خودت میدونی

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من که فنی ام حسابداری برداشتم اما معدلم اون موقع ۱۸ خورده بود الان ۱۹ خورده دهم یازدهم اینا

قبولی توس راحته؟ ظرفیت30نفر کمه؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

خوبه ریاضی سال دوازدهم و زبان ندارهکار آموزی هم میرسم سه ماه تعطیلی برا واحد درسیفقط دقت میخواد کارم ...

من ریاضیم ضعیف تره یکم بنظرت میتونم برم حسابداری؟

اینده شغلیش خوبه واقعا؟