2777
2789
عنوان

حموم برید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 56 پست

نمیشه ریپلای زد

غذاهای اسیدی نخورید روزی یکبار غذا بخورید

سنگ پا حتما استفاده کنید

اگر تو دمای ۵۰ درجه ام باشید و عرق کنید عرقتون بو نداره

چوب مسواکم برای دندون استفاده کنید

امتحان کنید متوجه میشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه گفتی شبا ک میخوابی چون دهن بسته میشه بزاق دهن کم میشه و میکروب ها ورود میکنن حالا اگه مسواک ز ...

نمیدونم من شنیدم خوب نیست من خودم بیشتر از یکبار در روز نمیتونم مسواک بزنم چون لثه هام به شدت خون ازشون میره

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...

دقیقا من امروز کنارم یکی نشست اصلا نه به استایلش نه به چهره وارایشش نمیومد اون حجم بوی گند عرق درتعج ...

خواهر با اسپری کار جم نمیشه اون باید حموم بره بعد مام بزنه آی تف بهشون

ایشالا بهتر بشه و زندگیت اروم وپر از ارامش

عزیزم یه موقعایی اونقدر نرمال نبود میخواستم خودمو بکشم واقعا روزای خیلی خیلی سختی رو گذروندم باورم نمیشه هنوز این آدم پدر منه

فقط با مردنش آروم میشم کمی اونم کمی

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...

اینقدر از این تاپیکا بدم میاد

اسی خودشو تافته جدا بافته نمایش میده و اصلا مخاطبی هم اینجا نداره ولی دوست داره تریپ تمیزی بگیره

تو اگه واقعا بلدی بری بالا منبر، همونجا به طرف میگفتی اینارو

نه اینکه بیای اینجا قدرت بیان پیدا کنی

ریپلای ها رو نمی بینم

وسواس داره هم فکری هم عملی مثلا یه جمله و چندین بار تکرار میکنه موقع راه رفتن آروم قدم برمیداره انگا ...

آدم نمیدونه چی بگه هم دلش میسوزه هم عصبی میشه، دکتر بردینش؟ مراقب باشین رو شما تاثیر نذاره

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اگه آدم هر روز حموم بره مرتب و مام بزنه ادکلن بزنه آره بره بیرون عرق میکنه ولی دیکه اون عرقه بو نمید ...

ادم مجبور نیس هر روز بره حموم و مام ادکلن اسپری بزنه اینا تو بیشتر موارد باعث مریضی میشن. بعضیا کلا خودشون بو میدن دست خودشون نیس رژیم غذایی خوبو سالمی ندارن

..

نمیشه ریپلای زدغذاهای اسیدی نخورید روزی یکبار غذا بخورید سنگ پا حتما استفاده کنید اگر تو دمای ۵۰ درج ...

آدم باید روزی ۳ وعده غذا بخوره چرا خودمونو عذاب بدیم

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...

خب شب ک میتونن برن حموم

بعضیا مریضن بدنشون بازم تعریق زیادی میکنه

اما حداقل باید اسپری خوشبو کننده داشته باشن همجا

مامان ۹۹درصد غمگینم ۱درصد فیلم بازی میکنم که خوشحالم .اما واقعا غمگینم[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.]💔