2777
2789
عنوان

شده تا حالا؟

163 بازدید | 21 پست

نمیدونم شاید تو سن من عادی باشه

ولی بعضی وقتا فکر میکنم بزرگ شدم 

دیگه یه سری چیزا حالیمه

به قول معروف خنگ و احمق نیستم😑

بعد یهو یه حرفی میزنم که پشیمون میشم

یه گندی میزنم

یهویی انگار میرم به ده لول پایین تر😐

اعتماد به نفسم میره زیر خط فقر

شماها که سنتونم بیشتره و اکثرا خانومای خونه دار و با تجربه ایین 

شمام از این حسا دارین؟

چندسالته فرزندم؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هجده نوزده😁 

پس فرزند من نيستي😂٢٠سالمه

نظراتت رو اكثرا ميپسندم 

بيشتر از سنته👌🏻

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ژدییی؟😍 ولی وسط این نظرات خوب یهو یه گندایی میزنم که دلم میخواد تا سه روز هیچی‌ حرف نزنم😂

از اين گندا تو همه سنا هست 

منم هجده نوزده سالمه‌ یک کارایی میکنم حرفایی میزنم ک میخام سرم بکشم رو اسفالت ک اتیش بگیرم 😟😑 احساس عقل و عاقلی هم میکنم

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
چرا من متوجه منظورت نمیشم

خب با مثال بگم😁

مثلا با خودم میگم خوبه دیگه مث قبلا ساده نیستم احمق نیستم دیگه بزرگ شدم

بعد مث امشب که حرف یه خانومیو بد فهمیدم و یجورایی بهش توهین کردم و بعدا فهمیدم چه گندی زدم

کلییییی از خودم ناامید شدم

که هنوزم مثل بچه ها بی فکرم که حواسم جمع نیست چی میگم و چیکار میکنم

منم هجده نوزده سالمه‌ یک کارایی میکنم حرفایی میزنم ک میخام سرم بکشم رو اسفالت ک اتیش بگیرم 😟😑 احسا ...

وای دقیقا

من این دو‌روزه خیلی گند زدم اعتماد به نفسم بدجور اومده پایین😂