2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنین

64 بازدید | 5 پست

بچه ها من ماه رمضان 1403 برای اولین بار روزه گرفتن و نماز خوندن رو شروع کردم، بعد رمضون هم مرتب نماز میخوندم حتی نمیزاشتم یدونه نماز هم قضا بشه، یه مدت بعد اوایل پاییز 1404 یه بار نمازم قضا شد و بعد اون هر روز تنبل تر شدم تا اینکه ماه رمضان 1404 دوباره شروع کردم، مرتب نماز میخوندم و روزه میگرفتم ولی بعد ماه رمضون دوباره نخوندم، قبلا یکم تنبل شده بودم ولی میخوندم الان اصلا نمیتونم نماز بخونم هیچ انگیزه ای ندارم، به یاد اون روزایی که نماز میخوندم و حالم خوب حسرت میخورم. اگه راهی میدونین دوباره بتونم شروع کنم لطفا کمکم کنین.

نماز خوندن انگیزه نمیخواد که یه وظیفه ای به گردنته اینطور نیست مثلا بگی من نماز میخونم الان فلان طور میشه بسار طور میشه داری لطف نمیکنی که در قبالش چیزی بگیری داری وظبفتو انجام میدی

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه انگیزه ای مهم تر از حال خوبی که اون موقع تجربه کردی و الان خودت میگب بهش حسرت میخوری

فقط کافیه پاشی بری وضو بگیری

به خودت بگو این همه نعمت بی حساب بهم بخشید خدا

حالا خدایا از این همه عمر که گذشت ۳۰ ثانیه میخوام وایسم مقابل عظمتت بگم نوکرتم فقط تووووو فقط برای تو منو خرج خودت کن

خیلی مهمه بفهمیم اون همه نگرانی تنها و تنها با یاد خدا حل میشه حالا مل همه کارا رو انجام میدیم و میگیم بعدش نماز بابا هر کاری داری دست اونه که گذاشتیش برا اخز وقت برای حال خوب خودت بخون منم مثل تو بودم

هر سری که شروع کردم، یک هفته خوندم و دوباره ول کردم مشکلم حل نشد.

خب چرا ول می شه؟ چند دقیقه که بیشتر طول نمی کشه هر چه قدرم بی حوصله ای بگو می رم نماز می خونم میام

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم هم می گن خیلی خوبه من خودم گرفتم هنوز نخوندم

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست