2777
2789
عنوان

مشکل کجاس؟

317 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

اونایی ک منومیشناسن تاحدودی توی تاپیکام گفتم میخوام جدابشم واومدم خونه پدرم

حالا این ماه موعد پری .:پری نشدم

علایم کمردرد ودل درد رودارم

خبلی هم استرس دارم  ک بچه ای درکارنباشه

چون اومدم ک جدابشم

بی بی هم دوروز پیش زدم منفی بود

بنظرت از چیه؟

از همین استرس

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمعنی اجی .خیلی استرس دارم همش میگم خداکنه فردا بشم بشم بشم وگرنه بدبخت میشم

فردام ی بیبی بزن.من خودم واس پایان نامم استرس داشتم 12 روز عقب افتاد احتمال خیلی زیاد  از استرس

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

عزیزم..ایشالله که نیستی...شماهمون کاربرpanahmamyهستین؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ماه پیش طرفای 14اردیبهشت شدم

فردا بیبی بزن 

انشالا خیره 

اگر منفی بود حتما از استرسه و بری دکتر تنظیم میشی

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

یکی جعفری تازه رو دم کنی بخوری پری میاد ، یکی هم زعفرون دم کرده ، جفتشو بخور ک زودتر ثری بیاد خدای ن ...

دعاکن برام

این روزا همش گریه خودخوری،همش باخانواده پرخاشگری میکنم

دعاکن بخدا اگر بچه ای نبود همتون رودعامیکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز