2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه آد ندادی بهش؟

نه اصلا سر خود نده

اگه لازم نداشته باشه ضرر داره به کبد اسیب میزنه

تحت نظر دکتر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
عزیزم هر ویتامینی زیادیش مسمویت میده ویتامین دی زیادیش سنگ کلیه میده سر خود ندید به بچه چیزی :)

ازمایش ندادم گفتم مکمل باشه چون میگن کمبودش شایع شده واسه همین.

عزیزم اصلاهیچ مکملی روبدون نظرِ پزشک برای بچه استفاده نکن..

نیازهای هربچه بابچه دیگه فرق داره..

من ازیک ماهگی به پسرم مولتی ویتامین دادم که درحالت عادی بایداز۶ماه شروع بشه وقبلش فقط قطره آد..فکرمیکردم ویتامینِ دیگه..

نتیجه اش اینکه به خاطرویتامین Eکه داخل قطره بودخون پسرم به شدت رقیق شده بودودکترگفت اشتباه محض بودکه قبل از۶ماه بدون تشخیص متخصص اطفال مولتی ویتامین استفاده کردی..

برای پسرم یه آزمایش کلی نوشت که وقتی بردم آزمایشگاه پرسیدن مگه بچه تون عمل داره؟!چرااینقدرفاکتورخواسته که بررسی بشه حتی آنزیم های کبدی روهم چک کردن که ویتامین زیادتوکبدرسوب نکرده باشه..

الانم یه قطره که خودِ پزشک تجویزکرده بهش میدم..

ان شاءالله که بچه تون همیشه سالم باشه فقط خواستم بگم مصرف سرخودِ داروومکمل چقدرمیتونه مضرباشه...

بهترِ تحت نظرپزشک مخصوص خودش باشه ویه آزمایش بده تاکم خونی..فقرآهن.کمبودویتامین Dووو..بررسی بشه بعدمکمل بگیره.

موفق باشی

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...