ببعی_حنایی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 17 عنوان دوره ی ttc 11 بازدید | 10 پست امروز واسه یه شرکت رزومه فرستادم و بعد مصاحبه ازم خواستن دوره ی ttc رو شرکت کنم بعدشم بتونم تدریس کنم ازم ۴ تومن گرفتن واسه دوره. خانمه میگفت واسه تدریس ساعتی ۳۵۰ تومن میدن حالا اون به کنار نمیدونم چرا حس میکنم پشیمونم کسی تجربه ای داره؟ دیروز | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ببعی_حنایی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 17 راستش من میخوام مدرس شم،بیشتر میگی. چرا پشیمونی نمیدونم راستش. چند تا تاپیک دیدم میگفتن حقوق خوبی نمیدن ترسیدم همین ساعتی ۳۵۰ تومنم ندن
velvetviper عضویت: 1404/12/24 تعداد پست: 367 نمیدونم راستش. چند تا تاپیک دیدم میگفتن حقوق خوبی نمیدن ترسیدم همین ساعتی ۳۵۰ تومنم ندن ساعتی ۳۵۰ خوبه که،کدوم موسسه ای
ببعی_حنایی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 17 ساعتی ۳۵۰ خوبه که،کدوم موسسه ای اره خیلی خوبه واسه یه مبتدی ولی فعلا معلوم نیست همینو بدن یا نه. موسسه ی فروغ
velvetviper عضویت: 1404/12/24 تعداد پست: 367 اره خیلی خوبه واسه یه مبتدی ولی فعلا معلوم نیست همینو بدن یا نه. موسسه ی فروغ گفته میده خب میده حتما،چنتا کلاس میدن بهت؟
velvetviper عضویت: 1404/12/24 تعداد پست: 367 اره خیلی خوبه واسه یه مبتدی ولی فعلا معلوم نیست همینو بدن یا نه. موسسه ی فروغ کیش و اینا رفتی؟ اونا چقد میدن بنظرت
ببعی_حنایی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 17 گفته میده خب میده حتما،چنتا کلاس میدن بهت؟ خب فعلا باید ttc رو تموم کنم بعد دمو بعدشم تازه کلاسام شروع میشه واسه همین پشیمونم😂 حس میکنم نمی ارزه این همه کار🥲
ببعی_حنایی مدیر استارتر عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 17 کیش و اینا رفتی؟ اونا چقد میدن بنظرت نه فقط واسه این موسسه اقدام کردم
velvetviper عضویت: 1404/12/24 تعداد پست: 367 خب فعلا باید ttc رو تموم کنم بعد دمو بعدشم تازه کلاسام شروع میشه واسه همین پشیمونم😂 حس میکنم نمی ار ... اره دورش طولانیه ادم پشیمون میشه سرش..