2777
2789

من از دیجی کالا ۳۵۰ هزار تومان خریدم

همراهم هستش

الان شده ۱میلیون ۳۵۰ هزار تومان

همه از باد بزن استفاده می کنند

من از پنکه شارژی

سه حالته داره

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دیجی کالا ۳۵۰ هزار تومان خریدم همراهم هستش الان شده ۱میلیون ۳۵۰ هزار تومان همه از باد بزن استف ...

چه مارکیه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من دارم کوچیک رو میزیشو از هیچی بهتره من راضی ام

به جز اینترنتی از چه فروشگاهی میشه خرید؟مثلا لوازم خونگیا دارن یا لوازم آرایشی ها

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

عزمزم چند ساعت شارژ نگه میداره

با دور پایین سه ساعت

و با دو تند یک ساعت تا یک ساعت و نیم

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

چه مارکیه

تسکو