2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمان نداره فقط لاغری و اصلاح سبک زندگی

من که لاغرم وزن هم خوبه هر ماه تقریبا پریود میشم ولی سیکلم از ۲۶تا ۳۵متغیر ولی چند ماهه خونریزیم کم شده فقط دو روز اول میاد بعد لکه ۶ام شب پاک میشم

من ۶ ساله درگیرم بیخیالش شدم

منم دبگ ول کردم اصلاح سبک هم انجام دادم ۶ ماه فرقی نکرد ول کردم ولی میخوان یک سال دیگ اقدام کنم میخوان یکم بهتر بشم

🌿

من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.

متنت رو با دقت خوندم. مشخصه که دنبال یک راهکار برای درمان تنبلی تخمدان هستی و احتمالاً دوست داری بدونی از کجا باید شروع کنی. اولین نکتهای که باید بدونی اینه که تنبلی تخمدان در همه افراد یکسان نیست و شدت و علت اون میتونه متفاوت باشه. به همین دلیل، روشی که برای یک نفر نتیجه خوبی داشته، ممکنه برای فرد دیگه مناسب نباشه.

در طب طلایی، ما معتقدیم که فقط روی یک سونوگرافی، یک آزمایش یا صرفاً تشخیص «تنبلی تخمدان» تمرکز نمیکنیم. از نگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه زمینه بروز اختلال در عملکرد طبیعی تخمدانها و چرخه قاعدگی فراهم بشه. به همین دلیل، در طب طلایی تلاش میکنیم شرایط هر فرد از جنبههای مختلف بررسی بشه تا علتهای زمینهای بهتر شناخته بشن.

برنامههایی که در مجموعه طب طلایی طراحی میشن، برای همه افراد یکسان نیستن و متناسب با شرایط هر فرد تنظیم میشن. این برنامهها شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه اختصاصی متناسب با شرایط هر فرد هستن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدن هست، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین درمان داده بشه.

در کنار این موارد، اگر تحت نظر پزشک هستی یا دارویی برات تجویز شده، حتماً درمانت رو با نظر پزشک ادامه بده و از مصرف خودسرانه دارو یا ترکیبات گیاهی خودداری کن. معمولاً زمانی که درمان پزشکی، تغذیه مناسب، اصلاح سبک زندگی و بررسی دقیق شرایط بدن در کنار هم قرار بگیرن، میشه با دید جامعتری برای ادامه مسیر تصمیم گرفت.

اگر واقعاً دوست داری وضعیتت فقط از روی یک آزمایش یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی.

از صمیم قلب آرزو میکنم هرچه زودتر شرایط بدنت به تعادل بهتری برسه و با انتخاب بهترین مسیر، به سلامتی و آرزوهای قشنگت برسی. امیدوارم روزهای پر از آرامش و خبرهای خوب خیلی زود مهمان زندگیت بشن. 🌿