2777
2789
عنوان

خودکشی

77 بازدید | 14 پست

تصمیم گرفتم خودکشی نکنم!

توی این دنیا زندگی نکردم و نمیخوام زندگی دنیای بعدیمو هم از دست بدم...

گرچه دعا میکنم عمرم کوتاه باشه و دعا میکنم انقدر درست زندگی کنم که توی دنیای بعد جای خوبی داشته باشم. اون دنیا بی نهایته ولی این دنیا بالاخره یه روز تموم میشه.

این تاپیک رو زدم که اگه کسی مثل من شرایط سختی داره یا هنوز یه ذره تو دلش به خدا ایمان داره، به خودش آسیب نزنه. اکثر کسایی که خودکشی ناموفق داشتن، میگن لحظه آخر پشیمون شدن.

شرایط زندگی من وحشتناک بوده، از همون بچگی با رنج بزرگ شدم و از هر چیزی که فکر کنی آسیب دیدم. حاضر بودم هزار بار شکست عشقی بخورم ولی اینجوری زندگی نکنم. بالاخره سرنوشت منم این بود. سعی میکنم باهاش کنار بیام.

و کسایی که زندگی خوبی دارین، لطفا لطفا خدارو شکر کنین بابت نعمت هایی که بهتون داده. چون کوچیک ترین نعمت های شما میتونه آرزوی یکی مثل من باشه...

در آخرم لطفا دعام کنین تا یکم این درد برام قابل تحمل تر باشه♡

کاش می شد سرنوشت خویش را از سر نوشت ♡

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کسی خودکشی کنه اینجا نمیاد بگه☹☹☹

کسی که میخواد خودکشی کنه حداقل چندماه بهش فکر میکنه

من حتی تاپیک های این سایت راجع به خودکشی یا سایتای دیگه رو میخوندم

میدونم کسایی هستن قصدشو دارن، میخوام یه کمک کوچولو بهشون بکنم یا بگم کسایی با شرایط یکسان هستن و باید قوی بمونن

بعضی ها بلاخره زندگی اینقدر سخت میشه که دیگه راهی به جز خودکشی نمی بینن ولی خداوند یا زندگی و براشون اسون کنه یا صبر بده یا مرگ ولی بلاخره شاید سختی زندگی هم برای تصفیه و سیقل شدن باشه

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

بعضی ها بلاخره زندگی اینقدر سخت میشه که دیگه راهی به جز خودکشی نمی بینن ولی خداوند یا زندگی و براشون ...

منم یکی از همونا بودم

حتی یه راه راحت برای خودکشی پیدا کردم

ولی واقعا ارزش نداره هردوتا دنیا رو ببازم

گرچه گفتم، امیدوارم عمرم کوتاه باشه

دوست خواهرم آنی تصمیمشو گرفت مسببشم باباش بود

منم تو سن کم تصمیم آنی گرفتم...ناموفق بود و زنده موندم

امیدوارم روح ایشون در آرامش باشه، زیاد براش دعا کنین

منم تو سن کم تصمیم آنی گرفتم...ناموفق بود و زنده موندمامیدوارم روح ایشون در آرامش باشه، زیاد براش دع ...

خداروشکر زنده موند منتها افسردگی گرفته بیخیال باش خواهرمم چند بار خودکشی کرد