2777
2789
عنوان

چی بخونم

19 بازدید | 7 پست

من رشته ام انسانیه نمیدونم واسه چه آینده شغلی درس بخونم راستش اصلا علاقه خاصی به هیچی ندارم دلم میخواد یه چیزی باشه که زود وارد بازار کار شم و درامد خوبی داشته باشه و فقط با لیسانس بشه تمومش کرد ، اگه تجربه ای دارید لطفا بامن در میون یزارید 🎀

روزی کودکی دیدم لب حوضی نشسته به ماهی های در حوض غذای خود را میداد از او پرسیدم تو که چیزی نخورده ای تمام غذایت را به ماهی ها داده ای ؟؟ او گفت کسی برایم از خودگذشتگی نکرد بزارید پس خودم ازخودگذشتگی کنم 🫠

حسابداری و فرهنگیان

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مدیریت بازرگانی عالیه

با لیسانسش میشه به جایی رسید و اینکه برای یه خانم مناسبه ؟؟

روزی کودکی دیدم لب حوضی نشسته به ماهی های در حوض غذای خود را میداد از او پرسیدم تو که چیزی نخورده ای تمام غذایت را به ماهی ها داده ای ؟؟ او گفت کسی برایم از خودگذشتگی نکرد بزارید پس خودم ازخودگذشتگی کنم 🫠

عزیزم ببخشید تو تاپیک شما میگم

به نظرتون میشه صرفا با سوابق دیپلم دانشگاه برم؟دولتی میشهه؟چه رشته هایی؟ترمیم مجدد بودم ثبت نام کردم و نمیخوام بدم سوابق تحصیلی صفر میشه

عزیزم ببخشید تو تاپیک شما میگم

به نظرتون میشه صرفا با سوابق دیپلم دانشگاه برم؟دولتی میشهه؟چه رشته هایی؟ترمیم مجدد بودم ثبت نام کردم و نمیخوام بدم سوابق تحصیلی صفر میشه