2777
2789
عنوان

قرعه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 88 پست
بستگی داره چند نفر باشن.ببین مثلا ده نفر جمع میشن نفری 100 تومن کلا میشه یک میلیون.هر ماه قرعه میندا ...

من خواهرم ماهیی ۲ ملیون میده بهش ۱۰۰ ملیون تقریبا درمیاد اون یه جای دیگه نوشته

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم ماهیی ۲ ملیون میده بهش ۱۰۰ ملیون تقریبا درمیاد اون یه جای دیگه نوشته

اره خوبه.منم چند تا دارم.شهریور دوباره یکیش شروع میشه 500 تومن 15 میلیون 30 ماه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
اره خوبه.منم چند تا دارم.شهریور دوباره یکیش شروع میشه 500 تومن 15 میلیون 30 ماه.

اگه زود دربیاد خوبه هرماه میرفتم قرعش امروز نرفتم بهم دراومد همسایمون انقد دقیقه ازهمه جمع میکنه بعد میندازه

حالا باید پرس و جو کنم و بگردم ببینم کجا هست ولی بعید میدونم پیدا کنم 

الان همه جا هست فقط بپرس ادمش مطمعن باشه...یا کسایی که شرکت میکنن خوش حساب باشن.حواستو جمع کن.

استارتر خلاصه که از نظر من واسه خودت جمع کن.  خونه و ماشین و اینا وظیفه شوهرته نه تو . تو هم دا ...

منم همین تو فکرمه اینا پولایی بوده که ازخرجم گذشتم از خریدم گذشتم که پولو جور کنم دم عروسیم طلامو فروختم خانوادش کمکش نکردن من  همش کمکش کردم نگه میدارم واس خودم.

اگه زود دربیاد خوبه هرماه میرفتم قرعش امروز نرفتم بهم دراومد همسایمون انقد دقیقه ازهمه جمع میکنه بعد ...

واسه مام دقیقه.همسایه مامانمه.الان چندمین باره پیشش نوشتم.اولیش 5 تومن بود دومیش که الان دارم میدم 10 تومنه.بعدیشم 15 تومن.

واسه مام دقیقه.همسایه مامانمه.الان چندمین باره پیشش نوشتم.اولیش 5 تومن بود دومیش که الان دارم میدم 1 ...

میدونم اگه به شوهرم بگم ۷ ملیونشو میده به بدهی هامون اخه عروسیمون رو خودش گرفت

میدونم اگه به شوهرم بگم ۷ ملیونشو میده به بدهی هامون اخه عروسیمون رو خودش گرفت

اصلا نگو که یه وقت بعدا مثه من پشیمون میشی . ماهایی که خانه داریم باید به فکر پس انداز باشیم وگرنه همه عمر باید از شوهر تقاضای پول کنیم برای حتی کوچکترین چیزا

البته امیدوارم اگرم یه روز شوهرت فهمید مشکلی پیش نیاد و نگه چرابهم نگفتی .اونم میتونی بایه سیاستی چی ...

چه مشکلی از کجا میخواد بفهمه بعدشم اون پول تو حسابمه روزی هم که بفهمه پوله تو حسابمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز