2777
2789
عنوان

قرعه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.قرعه کشی.بگو کسی قرعه کشی داره یا میخواد شروع کنه؟.تاحالا ننوشتی؟

پیش هرکسی نباید نوشت  یکی پیش غریبه نوشته فرار کرده

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
پیش هرکسی نباید نوشت  یکی پیش غریبه نوشته فرار کرده

اره.منم بهش گفتم همسایه یا فامیل.بعدشم ببینه افرادشو میشناسه و قابل اعتمادن یا نه.😊

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
نه.قرعه کشی.بگو کسی قرعه کشی داره یا میخواد شروع کنه؟.تاحالا ننوشتی؟

نه تاحالا ننوشتم . بعد اگه قرعه حالا حالاها نوبتت نشد چی؟کلا چقدر طول میکشه تا به نفر آخر قرعه بیفته؟

نه تاحالا ننوشتم . بعد اگه قرعه حالا حالاها نوبتت نشد چی؟کلا چقدر طول میکشه تا به نفر آخر قرعه بیفته ...

بعضیا تا اخررو میندازن اونجوری معلوم میشه کدوم ماه واس کیه

بعضبا ارماه میندازن

خودمم یه قرعه گذاشتم ماهیی ۳۰۰  ۴۲۰۰ درمیاد  اونو شوهرم میدونه خودش میده پولشو که اولیش ...

من از اول ازدواجمون داشتیم.اولیش700 تومن اگه اشتباه نکنم.تا الانم هر چی جمع کردیم با قرعه بوده.

فامیل ما مینوشت وقتی در میومد از طرف سفته میگرفت ک فرارنکنه

خخخخ

من خودمم قرعه دارم خودم بنیان گذارشم

بهتر ازوامه

نه ضامن میخواد نه روش میکشن

من از اول ازدواجمون داشتیم.اولیش700 تومن اگه اشتباه نکنم.تا الانم هر چی جمع کردیم با قرعه بوده.

اره قرعه خوبه پون مجبوری هرماه بدی پولو 

ادم با قرعه میتونه مول جمع کنه

نه تاحالا ننوشتم . بعد اگه قرعه حالا حالاها نوبتت نشد چی؟کلا چقدر طول میکشه تا به نفر آخر قرعه بیفته ...

بستگی داره چند نفر باشن.ببین مثلا ده نفر جمع میشن نفری 100 تومن کلا میشه یک میلیون.هر ماه قرعه میندازن اسم یکی درمیاد ماه بعد اسم اونی که دراومده تو قرعه ها نیست همینجوری تا ماه دهم که اخرین نفر باشه ادامه داره.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز