2777
2789
عنوان

قرعه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 88 پست

من امروز یه تاپیک در مورد این زدم. آفرین بهت افتخارمیکنم 👏.خانه داری دیگه آره؟فقط این قرعه ها مال کجاست؟حالا قسطش چقدر میشه؟ به نظرت کدوم بانک میتونم پول بذارم وام کم درصد بگیرم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از خریدام ازهمه چی مثلا ۴۰۰ ازش یه بار گرفتم بابت رنگ مو بعدش رفتم ۴۰ هزار دادم رنگ مو خزیدم گفتم ار ...

نده .نگه دار اگه جایی واقعا لازم داشت بگو...اونموقع قدرتم میدونه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
من امروز یه تاپیک در مورد این زدم. آفرین بهت افتخارمیکنم 👏.خانه داری دیگه آره؟فقط این قرعه ها مال ک ...

اره عزیزم ۷ ماهه ازدواج کردم از نامزدیم شرکت کردم روحشم خبرنداره خیلی جمع کنم من

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
اره باداداشم برم بخرم بعد یهو بدم بهش

نه.شاید خوشش نیاد.لباس که نیست.بنظرم یا بده به خودش که ماشین بخره یا کلا بزار واسه خودت سرمایه باشه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
اخه خیلی کمکش کردم تا الان چند ماه پیش ولی طلامو فروختم که اگه الان میفروختم ۱۲ ملیون میشد

من هرهروقت قرعه درآمد شوهرم همونموقع به همون مقدار لازم داشت.هیچ‌وقت عم درست حسابی پول نمیده بهم که دستم پول باشه. تصمیم گرفتم ایندفه دوتا قرعه دارم درآمد اصلا نگم بش

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍
اخه نزدیکه عروسیمون ۸ ملیون طلامو فروختم دادم بهش 

یعنی خرجش میکنه؟؟؟اگه خرج میکنه اول بهش بگو اگه ۲۰میلیون داشتی چیکار میکردی؟اگه دیدی واسش نقشه میکشه بگو من میزارم بانک و بعد بهش بگو و بزار بانک.اگه بعدا بفهمه ناراحت میشه ها

به نظر من اصلا این پولو بهش نده ماشینم براش نخر . شاید خودت بعدا چیزی نیاز داشتی

منم همین فکرم خانوادش عروسیمون هزار تومنم کمک نکردن

من خیلی کمکش کردم تموم طلاهامو فروختم بخاطرش حتی طلاهای مجردیمو.

ماشینم بخرم مادرشوهرم شاخ میشه فکرمیکنه خودش خریده دیگه نمیدونه منه بدبخت از خرجام زدم تا پول قرعه جمع کنم 

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو