2777
2789
عنوان

طلاق یا سازش

222 بازدید | 30 پست

سلام بچها

من تقریبا ۴ماهه قهرم باهمسرم یدونم پسر ۳ساله دارم

دلیل جداییم دستبزن داره بددهنه شکاکه عصبیه خیانتکاره خیانت جنسی کرده چندیننن باربازنای خرا.ب پولی

خیانت چتی هم کرده

چندین بار قهرکردم بخاطردستبزنش شکایتکم کردم وسطاش اومد دنبالم رضایت دادم رفتم

اخرین بارعید اوردمتوپسرمو نمیدونس قرارنیس برگردم

دیگ قضیه خیانت ابنارو روکردم وبخانوادمم گفتم دیگ برنگشتم ۳ماهه پسرشوندیده فقط وفقط پیام وزنگ میده همشم اول ابرازدلتنگی بعدش تهدید ک نیای بچرومیگیرم ازت

خونه هم ازخودش نداره برامادرشه اتاق نداره یه پذیرایی ۵۰متری بااشپزخونه و سروبس

توروستا تویه حیاط باجاری مادرشوهر...

خیلیا میگن خونروشرط کن مستقل خونه بگیره برگرد بخاطربچه ولی میگم اخه اون درس شدنی نیس میدونم

بااینکه چتشو دلرم صدای مکالمش بازنای خرابودارم انکارن انگار میگ تو بدبرداشت میکنی

بازنفر ازفانیلاشم چت کرده اونم دارم

بنظرتون برگردم یانه

خودم ۲۴ اون ۳۷سالشه

چنتا ازدرسام برااون زمان مونده بود اقدام کردم دارم امتحان میدم برادیپلم بعدشم دلم میخاددانشگاه برم کنارشم یه کارپاره وقت برم بچمم دلم نمیخادبدم بهش

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام

حق طلاق را بگیر

و حضانت فرزندت

مدرک داری از بابت ضرب و شتم همسرت

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

همسر سابق منم اینطور بود ۴ بار تو دادگاه تعهد داد دیگه کتکم نزنه ولی باز میزد بچه نداشتم .نمیخاستمم بچه دنیا بیارم مثل من کتک بخوره. اخرین بار خیانتشو دیدم گف زن صیغه کرده دیگه از اون موقعه نبخشیدمش و جدا شدم

هزارتا دلیل برای اینکه پیش اون پیر خرفت برنگردی داری، سازش واسه چی؟ ۲۴ سالته هنوز. میخوای یه عمر با ...

هر جور شده جدا شو. مطمئن باش هیچ بچه ای تو این شرایط نمیتونه سالم بار بیاد. از آدم هایی که تجربه داشتن دقیق مشاوره بگیر.

بنظرم جدا شو

این همه خیانت و کارای دیگه ای باهات کرده چرا باید بمونی واقعا اگرم به فکر بچه ات هستی جداشی خیلی بهتره تا کجا واقعا میتونی سازش کنی

سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی

هزارتا دلیل برای اینکه پیش اون پیر خرفت برنگردی داری، سازش واسه چی؟ ۲۴ سالته هنوز. میخوای یه عمر با ...

تا الان سنشم کمه جدا شه ممکن یه شانس واس ازدواج خوب دوباره داشته باشه من ک جداشدم

برنگرد. زندگی و جوونیت حیفه. بچه میخواد رابطه پدر و مادرش سالم باشه این مدل جنگ و دعوا به چه درد بچه میخوره؟ جدا شو برو دنبال زندگیت هیچ غلطی نمیتونه بکنه. جوونم هستی شاید بعدا با یه آدم درست و حسابی ازدواج کردی.

فقط تجربه خودموبهت میگم هرچی خودت میدونی صلاحته تصمیم بگیرادم خیانتکارهیچوقت درست نمیشه اگه حوری بهشتی هم داشته باشه چون روانشون واقعامریضه معتادشایدبرای همیشه ترک کنه ولی خیانتکارتالب گورنمیتونه

دوستان برام دعاکنیدباامیدویاری حق خونه مستقل بخرم ومستقل بشم ان شاءالله

همه این ها که گفتی شوهر منم داره من سه دنگ خونه دارم بابا م پشتمه ولی واقعیت ش جرعت طلاق ندارم بچه هم پدر میخواد هم مادر بعد طلاق فکر نکن قشنگ هست الان من دنبال کار هستم تا به چادر م نگاه می کنن یا میبینن من اهل ... نیستم رد میکنن بشین زندگی تو بکن اگه بدون بچه بودی میگفتم صد در صد طلاق وقتتو حروم نکن ولی منو تو خودمون به درک بچه هامون فدا نشن بمون ولی به خودت برس شاد باش کلاس هنری ثبت نام کن درس بخون که بازار کار داشته باشه مثل حسابداری این قدر خرج بتراش براش که طرف زن نره یک چیز دیگ برای همچنین مردایی باید پول کند پسنداز پنهان کرد تو هم همین کار بکن طلا بخر بگو شش تومن هفت تومن در ماه برات بریزه