2777
2789

اگه نمیتونی برنامه ریزی کنی بگیر

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا میتونم برنامه ریزی کنم فقط میترسم نکنه اصولی نباشه

خب یه ماه یکی بگیر بفهمی چطور باید برنامه ریزی کنی

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

بنظرم الان نگیر اون ماه های آخر نزدیک کنکور بگیر که بدونی چجوری جمع بندی کنی

اگه مشکل مالی نداری و مهم نیست برات خب از الان بگیر من قبلاً از سیب ترش با مطهره حر مشاوره گرفته خیلی راضی بودم ولی بخاطر شرایط مالی ادامه ندادم🥲

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
بنظرم الان نگیر اون ماه های آخر نزدیک کنکور بگیر که بدونی چجوری جمع بندی کنی اگه مشکل مالی نداری و م ...

اتفاقا منم مشکل مالی دارم با پشتیبان سیب ترش صحبت کردم گفت ماهی ۲تومن

مشاور کنکور سراغ دارین؟

نمیدونم والا عزیزم الان بیشترشون پول زیاد میخوان

نمیدونم والا عزیزم الان بیشترشون پول زیاد میخوان

من با یکیشون صحبت کردم گفت خودت بخون ماز رو نگیر کمی ذهنم رو درگیر کرده گقت وقتی پایه دهم نخوندی برای چی ماز رو میگیری یازدهم رو ببینی( در ادامه هم گفت اگر مبحثی مشکل داشته ماز ببین)