2777
2789
عنوان

تزريق ژل لب

360 بازدید | 6 پست

خانوما من لب بالاييم خيلي نازكه وهميشه با خط لب بزرگش ميكنم و وقتي خط و رژم پاك ميشه باز نازكيش ميادپيدا

خيلي دوست دارم در حد نيم cc ژل تزريق كنم كه زيادمشخص نباشه فقط ازاين حالت دراد و طبيعي بشه

دخترعموم اينكارو ٦ ماه پيش انجام داد و واقعاميگه كه راضي هستش وبازم نوبت زده كه بره!

نظرشماچيه؟كدوماتون انجام دادين يا اشناهاتون انجام دادن؟! ميترسم گلوله گلوله شه تو لبام يا پشيمون شم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

اونکه چجوری ددرمیاد بستگی به دکترش و ماندگاریشم بسته به نوع ژله ولی نیم سیسی خیلی کمه نمیمونه چون این ژلا بعد یه مدت میره نصفش

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم ژل ب زاویه فک زدم،خاله و دختر خالمم ب لب،مال هیچکدومم گوله گوله نشده،فقط یه دکتر معتبر برو ک برند خوب استفاده کنه،خیلیم خوبه،اگه ادم شرایط داره چرا کاری نکنه ک بهتر دیده بشه،فقط غیر طبیعی نزن خودتو پلنگ نکنی،فقط ایراد رو رفع کن نه بیشتر