2777
2789
عنوان

خواب بد

160 بازدید | 16 پست

خیلی حالم بده یه خواب بد دیدم که دور از جون داداش کوچکترم فوت شده بعد ما همه خانوادگی رفتیم یه جایی بهمون خبر میدن که زبونم لال داداشم ناگهانی از دنیا رفتم ولی ما تو خواب اصلا گریه نمیکنیم مامانم میگه بزار برگردیم خونه اونوقت گریه میکنیم همه رو خبردار میکنیم این تعبیرش چی میشه منم تو خواب هی میگم پس خانمش چی میشه

الان بهت میگن طرف عمرش طولانی میشه ولی من خواب دیدم مادر بزرگم بهم گفتن فوت شده سه هفته بعد ناگهانی فوت شد

وقتی بحثو ادامه ندادم یعنی ارزش کاربریم از تو واسم بیشتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر از دیدگاه تعبیر خواب سنتی نگاه کنیم، خواب دیدن فوت یک فرد زنده معمولاً به معنای مرگ واقعی او نیست. این خواب بیشتر میتواند نشانه تغییرات، طول عمر، یا پایان یک دوره و آغاز مرحلهای جدید در زندگی آن شخص باشد.

بهطور کوتاه: این خواب بیشتر نشانه نگرانی و تغییر است و تعبیر به مرگ واقعی نمیشود

این چت جی پی تی.

گاو ها گاو میمانند پس ارزش نداره باهاشون بحث کنید..

صدقه بده مردن تعبیرش عمر طولانیه

الان خوابیدم این خواب رو دیدم هی همش میگم خانمش الان تنهاست چرا ما از اینجا نمیریم خونه که همه بیان پیشمون بعد یه دفعه تولدش یادم اومد

جرات نمیکنم به داداشم زنگ بزنم

بیدار شدم فقط همینجور دارم گریه میکنپ

کلا خوابو میگن برا هرکی اول تعریف کنی تعبیر کنه همون میشه برا این میگم همیشه اول خودتون تعبیر کنید بگید خیره خواب خوبیه. بعد اگه خواستین نظر بقیرم بپرسین.

تو خواب قهقه زدن اینا معمولا نشانه فوت یکیه..

اونم اگه رویا صادقانه باشه

گاو ها گاو میمانند پس ارزش نداره باهاشون بحث کنید..

کلا خوابو میگن برا هرکی اول تعریف کنی تعبیر کنه همون میشه برا این میگم همیشه اول خودتون تعبیر کنید ب ...

نه ما همه ساکتیم مامانم میگه بزار برگردیم خونه اونوقت گریه میکنیم بعد اصلا معمول نیست کجا رفتیم خانوادگی اینقدر حس بدی پیدا کردم تو خواب

یعنی رابطه تون باهاش عوض میشه ،حالا به هر طریقی .شاید کار بدی کنه ،یاموقعیتش بهتر یا بدتر شه و. .... ...

اول دوتا شغل داشت خانمش شاغله ولی الان یه شغل داره شاید بگم میخوام دوباره برگرده سره کاره اولش

شاید و برای این ارتباطش با شما کمتر بشه به خاطر مشغله زیاد و دلتنگی بیشتر

مامانم روضه داشت تو خونه اون هفته داداشم طبقه بالا زندگی میکنه فقط خانمش رو دیدم خودش رو ندیدم الان زن داداشم تو خواب اومد جلو چشمم که بعد از امیر چیکار میکنه خدا منو مرگ بده با این خواب دیدنم