2777
2789
عنوان

مشکل همسرم

104 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

من همسرم یه مدته که حالش خیلی بده افسردگی گرفته، مدام فکرای منفی میکنه

بعد همسرم دوران مجردی فیلم پ.ور.ن میدیده اونم از نوعی که مرد برده است و زن ارباب تو بچگی بهش تج.اوز شده و کلا مغزش به اون سمت منحرف شده

الان با اینکه خودش دلش میخواد که فیلم نبینه چون با رابطه طبیعی هم لذت میبره ولی گاهی میره میبینه و میدونم که بعدش یه عالمه عذاب وجدان میگیره و ارادش ضعیف میشه. من خیلی خسته شدم کسی راهی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بهت بگم ایشون جز فانتزی های جنسیشه یعنی از رابطه که بین خودتون برقرار میشه لذت میبره وتهش روحش ا ضا نمیشه. شما نمیتونید تغییرش بدید و نسبتا میشه گفت یه خورده از بچگیش نشات میگیره . خودت با روانشناس صحبت کن و ازش راهنمایی بگیر . ولی خب اینم بی پروا به اطلاعتون برسونم اقایون گاهی اوقات دوسدارن فانتزی های مختلف تو رابطه بکار ببرن اگه همیشگی نیس سخت نگیر و همراهیش کن

یه چیزی بهت بگم ایشون جز فانتزی های جنسیشه یعنی از رابطه که بین خودتون برقرار میشه لذت میبره وتهش رو ...

ببین اتفاقا من باهاش صحبت کردم میگه وقتی رابطه طبیعی دارم روحم اتفاقا اروم تره، حس اعتماد به نفس دارم، حس گناه نمیکنم و وقتی زیاد رابطه داریم اصلا سمت فیلم نمیزم

ببین اتفاقا من باهاش صحبت کردم میگه وقتی رابطه طبیعی دارم روحم اتفاقا اروم تره، حس اعتماد به نفس دار ...

خب مگه نمیگی میگه وقتی زیاد رابطه داریم سمت فیلم نمیرم .شما یه خورده بیشتر خودت تمایل نشون ارایشت مدل موهات لباس خواب اینا رو بیشتر در معرض نمایشش قرار بده

میکم نکنه پرو بشه دیگه خودش سمتم نیاد

نه بابا اقایون میپسندن نه دیگه یکاری کنی که عادت شه براش .بعد تمامی اقایون بلا استثنا فیلم مستهجن میبینن نگران این نباش حساسیتم نشون نده من همسرم متوجهشم میبینه و خودشم گفت گفت هم لذت میبرم هم پوزیشنایی که استفاده میشه مورد استفاده قرار میگیذه عذر میخام انقد واضح بیانش کردم .زیاد فوکوس نکن رو این موضوع .برای شما چون وسواس فکریی ام دارید فک کنم زیادی رو این موضوع تمرکز کردین

نه بابا اقایون میپسندن نه دیگه یکاری کنی که عادت شه براش .بعد تمامی اقایون بلا استثنا فیلم مستهجن می ...

تمامی اقایون بلا استثنا فیلم مستهجن میبینن نگران این نباش کاملا صحیح