2777
2789
عنوان

نظافت یخچال

105 بازدید | 9 پست

شما چجوری یخچال و مرتب می کنید،؟

مثلا کره پنیر سر سفره اضافه بیاد چجوری می زارین بخچال با ظرفش یا برمی گردونین تو ظرف اصلیش؟

میوه یا گوجه بادمجون کدو خیار هر چی بخرین می شمرین می زارین یخچال؟ نون رو چجوری نگه می دارین؟ تو چی می زهرین فریزر؟ من هر بار از فریزر در میارم خورده نون نی ریزه زمین مدام جارو دستمه،، بکم ازین ترفندها و راهکارهای نگه داری مواد یخچال بگین... کارهایی که واقعا خودتون انجام می دین...

نی نی یار تایید کن خواهشا.. چند بار تاپیک زدم نایید نشده

هرچه  خوبه و برا خودم دوست دارم ، برا بقیه هم دوست دارم

نون تا میکنم میزارم فریزر

موقع درآوردن سینی ببر نزدیک فریزر دربیار بزار توی سینی

گوجه و بادمجون و اینا رو نمیشورم اما زیاد هم نمیخرم که بمونه خراب بشه کم کم میخرم میزارم توی کشو

برای کره و پنیر هم ظرف مخصوص در بسته

آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نون تا میکنم میزارم فریزرموقع درآوردن سینی ببر نزدیک فریزر دربیار بزار توی سینی گوجه و بادمجون و این ...

نون رو با چی می زهری فریزر؟؟؟ تو پلاستیک سا ظرف؟

ظروف در دار تو سایز های مختلف و مدل های متفاوت داریم (طرح های فانتزی)، پنیر، مربا، خامه، حلواشکری و ... رو تو اون ظروف میذاریم و هربار که حجم خوراکی کم میشه به ظرف کوچکتر منتقل میشه

میوه و سبزیجات رو همیشه میشوریم بعد میذاریم یخچال

نون که مصرف زیاد نداریم و فقط در حد کم اونم سنگک رو تو فریزر تو یه باکس کوچیک نگه میداریم برای صبحانه نون تست سبوس استفاده میکنیم که سمت یخچال تو همون ظرف های در دار میذاریم

سوال دیگه ای داشتی بپرس جواب بدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نون رو با چی می زهری فریزر؟؟؟ تو پلاستیک سا ظرف؟

قبلا هر ۳ تا ۴ تا نون رو توی کیسه فریزر میزاشتم و هر بار یه بسته درمیآوردم

دیدم جاگیر هست

الان دیگه نون میخریم کشو فریزر رو درمیارم نون ها رو تا میکنیم میچینم توی کشو (بدون پلاستیک)

موقع نیاز راحت هر چند تا لازمه برمیدارم

آقایون سایت 📢📢نه درخواست، نه لایک، نه ریپلای ❌️❌️❌️

ظروف در دار تو سایز های مختلف و مدل های متفاوت داریم (طرح های فانتزی)، پنیر، مربا، خامه، حلواشکری و ...

چه با کلاس... نون تست نمی خرم... لواش و سنگکک ...

هی ازین ظرف به اون ظرف می کنی؟؟؟ چه خوب که سایزهای مختلف بگیرم

قبلا هر ۳ تا ۴ تا نون رو توی کیسه فریزر میزاشتم و هر بار یه بسته درمیآوردم دیدم جاگیر هست الان دیگه ...

بد نمی شه؟؟( بو نمی گیره؟؟؟

چه با کلاس... نون تست نمی خرم... لواش و سنگکک ... هی ازین ظرف به اون ظرف می کنی؟؟؟ چه خوب که سایزها ...

ظروف یخچالی زیاد دارم تو شکل های مختلف مربع، مستطیل، گرد و تو سایزهای مختلف

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)