2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

187 بازدید | 19 پست

روی سرم غده چربی دارم کوچولو هست نقریبا اندازه فندق کوچیکتر. خجالت میکشم برم ارایشگاه واسه کراتین یا رنگ مو و... از طرفی میترسم برم برش دارم چون میگن اگر برداری تعدادش زیاد تر میشه ولی کلا چیز خطرناکی نیست و ارثیه. بنظرتون چیکار کنم؟ خیلی خجالتی و استرسی هستم

پسرم دنیامه

خودت باید با بدنت کنار بیای مشکلت درونیه کسی از بیرون نمیتونه کمکت کنه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بابام داشت دکتر یه دیقه عملش کرد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میترسم تعدادش زیاد بشه

از نظر علمی اطلاعی ندارم

فقط در این حد میدونم ک چیزی ک باهاش مشکل داری باید رفع کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی خودمو اذیت میکنم

شما بنظرم حتی اگه اون چیزی ک گفتی رو عمل کنی خوب بشه ی چیز دیگ پیدا میکنی ک باهاش خودتو اذیت کنی

من اوایل بادندونام مشکل داشتم ارتودنسی کردم بعد حس کردم دماغم مشکل داره عمل کردم لبام تو مخم بود بعد یهو ب خودم اومدم مشکل از قیافه و اینا نیست مشکل کمبود اعتماد ب نفسمه

بنظرم ب ابن فک کن ک همه ادما ی چیزاییشون قشنگه ی چیزاییشون ن همه ی ادما

اندر دل من تو ای نگارا...
شما بنظرم حتی اگه اون چیزی ک گفتی رو عمل کنی خوب بشه ی چیز دیگ پیدا میکنی ک باهاش خودتو اذیت کنی من ...

چون دیده نمیشه باهاش اوکیم

فقط ارایشگاه خجالت میکشم

پسرم دنیامه
شما بودید خجالت نمیکشیدید؟

نه راستش، اتفاقا منم کف سرم دارم یا خیلی ایرادای دیگه، بدن خودمه به کسی چه مربوطه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها