2777
2789
عنوان

خواب مار

32 بازدید | 6 پست

اگه بیشتر از ۲۰ بار باشه یه خوابو ببینید دلیلش چیع

همش خواب میبینم خونمون پر مار از رنگای مختلفه مار بزرگ کوچیک نوزاد مار میان نیشمم میزنن بعضی وقتا منم سرشونو له میکنم تعبیری چیزی داره؟

قسمت عجیبش اینه توخواب برا خانوادم عادیه مار تو خونمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیدم...تعبیرش میشه نشونه ی تغییر و کسی که این خواب رو دیده مرتکب ی گناه یا ی تغییر بزرگ تو زندگیش شده و بدون اینکه نتیجه بد یا خوبی داشته باشه ی احساس نو یا متفاوت رو تجربه میکنین.ایشالله که خیره😂🎀

تو توتیوپ یه مطلب خوندم : اگر خواب حیوانات صاحب زهر ، صاحب چنگ ، صاحب چنگال ، صاحب شاخ ، صاحب دندان تیز ، یا لگد زننده مثل الاغ ببینیم که دارن برای خودشون زندگی میکنن یا حتی از کنار ما رد میشن که خب خوابه ، ولی اگه اینگونه حیوانات حمله کنن نیش بزنن شاخ بزنن لگد بزنن گاز بگیرن و اینا : صد در صد جادو دارید

منم جادو کردن از این خوابا زیاد میبینم

اتفاق خاصی نیوفتاد توزندگیتون؟اخه هرجارو میخونم میگه دشمنه ولی من نمیدونم اون دشمن کیه😂😐

من دشمن نداشتم ولی الان با دوتا از دوستام قطع رابطه کردم و خیلی پشیمونم چرا از همون اول باهاشون دوست شدم