هرچی9 مدیر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 2375 عنوان سبک زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست بیاین بگین دوست دارین زندگیتون چطوری بود ولی الان نیست(پولدار بودن رو میدونم همه دوست دارن)مثلا دوست داشتین ازدواج میکردین یا مسافرت میرفتین یا رقیق باز بودین و .... فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت. دیروز | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرچی9 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 2375 گفته بودی همین الان شوهر کنم ۶تا بچه بیارم در مورد رابطه داشتن با مامانم صحبت نمیکنم گفتم بعد ازدوا ... آهانآخه بعضیا حرف میزنن درموردش فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6194 حاضر بودم تو خیابون باهاش ساندویچ بخورمهعی خدااااااااااا 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
هرچی9 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 2375 حاضر بودم تو خیابون باهاش ساندویچ بخورمهعی خدااااااااااا الان نیست دیگه؟ فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.
هرچی9 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 2375 رفته بهترش میاد فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6194 الان نیست دیگه؟ رفته 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6194 بهترش میاد شاید حرفم مسخره باشه ولی با تمام رفتارهاش که آزارم داد و میده بازم دوسش دارم گاهی خودمو لعنت میکنماحمقم 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
هرچی9 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 2375 شاید حرفم مسخره باشه ولی با تمام رفتارهاش که آزارم داد و میده بازم دوسش دارم گاهی خودمو لعنت میکنماح ... میفهمم عاشق بودی دیگهولی کم کم کم میشه حست فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6194 میفهمم عاشق بودی دیگهولی کم کم کم میشه حست یعنی واقعا عشق میتونه کم بشه 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
هرچی9 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 2375 یعنی واقعا عشق میتونه کم بشه آرهولی وقتی به بدیاش فکر میکنی هعی نگو با همه این مسائل دوسش داشتمیا داری عکسشو نگاه میکنی تمام بدی هایی که بهت کرد رو مرور کن فوش گذاشتم برای مردی که درخواست بده حقیر بدبخت.