2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 38 پست
والا منم تک فرزندم و خوشگل و چشم رنگیخاستگار داشتم عجیب و شدید، حتی دوتا تو روز10سال لگد به بختم زدم ...

وای میفهممت چی میگی دقیقا الان فک میکنن چون همچین دختری پسرشونو میخواد لابد پسرشون چی هست😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای میفهممت چی میگی دقیقا الان فک میکنن چون همچین دختری پسرشونو میخواد لابد پسرشون چی هست😑

احسنت، بهش گفته بود، دختر خوب زیاده مادرررررر، بیا برات قانعترشو میگیرم

حالا من حتی عروسی هم نخواستم، فقط چون گفتم پول 3دونگ خونه رو من میدم، شما هم جای خرج عروسی و رهن خونه ، پول 3دونگم شما بدید خونه بخریم شدم پر توقع

احسنت، بهش گفته بود، دختر خوب زیاده مادرررررر، بیا برات قانعترشو میگیرمحالا من حتی عروسی هم نخواستم، ...

چ چرت هواست باشه این مادر خیلی سرش تو زندگیتون میمونه ها

والا من گفتم هم عروسی میخوام هم خونه فقط گفت بهم زمان بده😑

چ چرت هواست باشه این مادر خیلی سرش تو زندگیتون میمونه هاوالا من گفتم هم عروسی میخوام هم خونه فقط گفت ...

خدا رو شکر شهر خودشونه🥴

منم برای آخرین بار بهشون فرصت دادم ، اگر خودشونو جمع نکنند، بیخیال 10سال جوونیم میشیم و تمومش میکنم

تا خونه رو که تحویل نگرفتی پرده که نمیشه خرید

سرویس چینی :

زرین بگیر

من خیلی گشتم به کاربر ایرانی، فقط زرین خوبه

بقیه یه سری وسایل اضافه غیرکاربردی دارن(مثلا برند خارجی 12چایی خوری، 12قهوه خوری ولی دوتا دیس داره)

زرین 12نفره من چند تا دیس با دو سایز مختلف داره و 12 فنجون چای و جای 12 قهوه خوری، لیوان داره🥰

قیمتاشم متفاوته، درجه عالی گرونترینه (۲۰ تا 25تومن)، بودجه نداری درجه یک هم خوبه، درجه 3 دیگه لب پره

من جای سرویس پذیرایی تکمیل، فقط شیرینی و شکلات و میوه و آجیل تک گرفتم (بقیه اقلام توی سرویس زرین هست) مجبورم نیستی حتما بلور بگیری: آلومینیوم و مس و ... توی ترب چیزای شیکی هست و تنوع قیمتی داره

برا وسایل برقیم کاملا به زندگی فعلیت نگاه کن

مثلا وقتی عادت دارید گوشت چرخی بخرید، چرخ گوشت خریدن 100٪ غلطه

یا مثلا ما زیاد دمنوش میخوریم، جای چایساز ساده مدلی که تنظیم حرارت داره گرفتم(دم آور)

جای غذاساز که 40تومن حروم کنم و بخاطر بزرگیش تو کابینت خاک بخوره، گوشکوب برقی چندکاره براون گرفتم زیر 20تومن(خردکن کوچیک و همزن برا کیک هرزگاهی داره)

خلاصه الکی بخاطر حرف مردم دورتو پر وسایل برقی نکن

یه نکته هم فروشنده ها یادم دادن، اگر از یه وسیله زیاد استفاده میکنی چندکاره نخر(مثلا اگر ادویه رو مرتب خودتون آسیاب میکنید تک کاره بخر، مدل های که آبمیوه گیری و... داره جواب نمیده و حتی ممکنه بسوزه ، اما تک کاره انقدر قویه سنگ نمک رو آرد میکنه)

تحقیقاتم راجب قابلمه:

استیل سالمترینه ولی چه فایده از جایی که من و تو سرآشپز نیستیم، میسوزونیم و وقتی بسوزه دیگه اون قابلمه میشه ناسالمترین

پس پیشنهادم بهت زودپز دو قلو استیل، جز زودپز ، با در معمولیش میشه 2تا قابلمه سایز متفاوت برا خورشت

برا برنج و ماکارونی که میچسبه ، نانوگرانیت یا تیتانیومی بگیر( حتی تک هم میفروشن ولی تک رو فقط از نمایندگی یا سایت خود برند بگیر تقلبی بهت ندن)

یه زودپز دوقلو ، با 3تا قابلمه و 2تا ماهیتابه رو میشه با 25 تومن جمع کرد

هی تیکه ، تیکه یادم میاد😅

الان یادم افتاد بگم پلاستیک خیلی گرون شده، زودم یا رنگش از مد میره یا خط و خش بر میداره یا رنگش تار میشه

هرچی که پلاستیکیش وجود داره 99٪ استیلش هست، هم ماندگارتره هم با پلاتینیوم اوه عین روز اول برق میوفته

(استیل هم بیرون گیرم نیاوردی دیجی کالا داره)

از آبکش و لگن تا قیف و زیر قاشقی

من فقط سبد رخت چرک استیل پیدا نکردم، بازم فلزی خریدم😁 پلاستیکی 2 تا 6تومن بود، من 2.400 گرفتم

فرش آشپزخونه هم مدما رنگ روشن بخر آشپزخونه ات باز بشه، هرچی بریزه روش و کثیف بشه مهم نیست

تا مهمون بخواد بیاد خونه ات، لایه رویی میندازی ماشین، 3سوت خونه تمیز میشه، اونم بین 7 تا 15 تومن با توجه به سایز

یه جا هم دیدم راجب میز نهار خوری پرسیدی

اگر جا داري تعداد بالا بخر، مثلا 12نفره برا مهمونی

اگر جا نداری برا دم دستی خودت یه 2نفره یا نهایت 4نفره نقلی بخر

من خیلی پرسیدم اونا که 6 نفره دارن راضی نبودن، گفتن نه میشه بزاریم داخل آشپزخونه که خودمون استفاده کنیم، نه انقدر بزرگه بشه تو مهمونی استفاده کرد، مگر 2تا مهمون بیاد