2777
2789
عنوان

خواستگار گشاد

220 بازدید | 15 پست

خانوما این خواستگارم از بودن من خیالش راحته فکر میکنه منو بدست آوورده الویتش نیستم میزان پیگیری و توجهش کمه و فکر میکنه کار تموم شدست تلاش خاصی برای نزدیک شدن به من و صمیمیت و ب دست آووردن دلم نمیکنه بهشم گفتم میگه من خیالم راحته زن زندگیم فعلا هست سرجاشه چسبیدم ب مسائل اقتصادی و لامصب ی کوریه ک احساسات درگیر نمیشه

یک برنامه و پیشنهاد بدین لطفاً چطور باید رفتار کنم که خودش بیشتر بیاد سمتم و خیالش راحت نباشه اونقدر که منو بدست آوورده از نحوه برخورد پیامک و تماس و تا دیدار حضوری بگین

نحوه برخوردی که باعث بشه کمی مضطرب بشه به خودش بیاد و تلاش کنه و وجود منو بدیهی نشماره

حضورت رو براش کم رنگ تر کن

چت و مکالمه رو تو تموم کن بگو کار دارم باید برم

دعوتت کرد بیرون ی وقتایی بگو نه

همیشه دردسترسش نباش

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ب نظرم از اولویتت خارجش کن اونوقت اولویت ش میشی ب همین سادگی عزیزم ب قول گفتنی زعفرون باش ن زردچوبه 😅

یادت باشه یک رویای خرد شده،هزاران تکه رویاست!ناامید نشو و ادامه بده...!⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹

اخرش ما ندانستیم .

خانوما نیاز توجه دارن یا ندارن ..

یک مردی احساساتی میگین شده کنه

یکی که توجه نمیکنه

اخرش به کدام ساز برقصن

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

اخرش ما ندانستیم .خانوما نیاز توجه دارن یا ندارن ..یک مردی احساساتی میگین شده کنه یکی که توجه نمیکنه ...

معلومه ک نیاز به توجه دارن

اصلا همه چیز به توجه نیاز داره، حتی اون گل توی گلدون

اما به موقع و متعارف

ن اونقد زیادک گیر باشه

ن اونقد کم ک احساس کنه مهم نیست

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چه رفتاری کردی که همچین برداشتی کرده؟

به زوج هایی که زیر یک سقفم هستند مشاوران میگن خانم طوری رفتار کنه که مرد کمی نگرانی بابت از دست دادن زن داشته باشه و روی رفتارهاش کنترل داشته باشه

درخواست نده بیشعور🙏

حضورت رو براش کم رنگ تر کن چت و مکالمه رو تو تموم کن بگو کار دارم باید برمدعوتت کرد بیرون ی وقتایی ب ...

حضورمو کم رنگ کنم اگ واقعا نخواد بره اگ واقعا بخواد بیشتر بیاد سمتم ؟

دیگ چیکار کنم مثلا

چه رفتاری کردی که همچین برداشتی کرده؟به زوج هایی که زیر یک سقفم هستند مشاوران میگن خانم طوری رفتار ک ...

همینکه مامانم گفت دخترم اهل دوست پسر نیست تا زمانی ک شما هم دارین آشنا میشین وجدان ما اجازه نمیده بزاریم خواستگار دیگ ای بیاد

معلومه ک نیاز به توجه دارناصلا همه چیز به توجه نیاز داره، حتی اون گل توی گلدوناما به موقع و متعارف ن ...

اینو بهش گفتم مثلا دوست دارم طی روز هر ۴/۵ ساعت از هم باخبر باشیم اصلا گوش نمیده بیشتر ی جور رفتار میکنه انگار رفیقشم تا زن آینده

نمیخوام نصیحت های سفت و سخت بدم.

چون برای من کار نکرد. یک مدت همش دلمو نمیدادم به نامزدم و کلا بهش وابسته نبودم واسه من واقعا خوب نبود عذاب وجدان گرفتم شدید. قدرش رو نمیدونستم.

اما اگه توی شرایط تو بودم بد اخلاقی نمیکردم ولی کلا انرژیم رو برمیگردوندم به خودم. کلاسی میرفتم یا تفریحی جدید پیدا میکردم. یک چیزی که منو برگردونه به خودم. همین.

آقایون درخواست ندن ابدا ، آقایون ریپلای نزنن ابدا اگه زدی هم هیچی حساب نمیشی و جوابی نمیگیری آقایون در تاپیک من نظر ندن اصلا نمیخوام ابدا وگرنه گزارش میزنم همراه آیدیتون و حتما به نینی یار میگم.

یه جا خوندم گفتن مردا وقتی برای بدست آوردن کسی تلاش میکنن و بهش میرسن ممکنه در روز ده دقیقه براش وقت بذارن بعدش کل روز تلاش کنن تا رفاه و آینده همون دختر تامین کنن

به نظرم حرف منطقی بود