2777
2789
عنوان

به کراشم گفتم

151 بازدید | 16 پست

میترسم زنگ بزنه به خانوادم پیامم دیگه نمیتونم حذف کنم. وایی

اقای

من یه چیزی میخواستم بگم

همون شبه اول من اصلا دلم نمیخواست بهتون پیام بدم

اگر اصرار بچه ها نبود اصلا همچین کاریو نمکیردم فرداشم قرار بود یه دلیت اکانت بزنم و همچی تموم بشه

حتی اخرین باریم که باهاتون حرف زدم که قرار شد همچی تمون بشه

من نبودم یعنی اصلا گوشی دست من نبود

حتی اون شب اولم من پیامای کپی شده ای میفرستادم که بقیه بهم میگفتن بگو

من اون قدری خودم برای خودم ارزش دارم که نخوام بخاطر یه پسر زندگیمو نابود کنم اونم پسری که هیچ جایگاهیی تو زندگیم نداره

اون شبم که پیام داده بودم بازم تاکید میکنم گوشی اصلا ابدا دست من نبود بچه ها داشتن مینوشتن و اگر میدونستم قطعا نمیذاشتم اینکارو کنن

چرا واقعا باید روزمو زندگیمو دوران قشنگمه زندگیمو بخاطر ادمی دورو خراب کنم

این وسط غرور من شد بازیچه یه بازی بچه گانه و مسخره

شما رو میشناختم از طریق بچه ها ولی اون زمان اصلا برام مهم نبود یعنی یادمه بچه ها راجب شما حرف میزدن حرفو عوض میکردم چون هیچوقت خوشم نمیومد راجب آدمایی که ازشون خوشم نمیاد حرف بزنیم

نمیدونم چیشد اون شب یه تصمیم احمقانه گرفته شد

هیچوقت بخاطر هیچکاری پشیمون نبودم

ولی بخاطر این کار پشیمونم چون باحرفای بقیه خودمو انداختم تو چاه

من حتی بچه ها وقتی اصرار داشتن برم داخل گپ اینا جوابم نه بود چون اصلا از حاشیه و اینجور.داستانا خوشم نمیومد دلیل پیامم یه چیز بود این داستان و قضیه مسخره گذشت ولی شما یکم از خودشیفتگیت کم کن

لطفاً تو چهارصد هزار تومان پول غرق نشید

اینم بگم من اگه از داستان حاشیه خوشم میومد به کسایی اکی میدادم که صد درصد شرایطشون از شما و موقعیت شما بهتر بود

شما برو یکم رو خودت کار تا یه دختر بهت پیام داد نشینی باهاش تا کله صبح چت کنی

این نشونه ضعفه متاسفانه بابا بزرگ

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان نفهمیدم حرف دلتو زدی یا نه طرفو خورد کردی😐

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

الان نفهمیدم حرف دلتو زدی یا نه طرفو خورد کردی😐

میخواستم خورد کنم😂

خوب بود؟

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

میخواستم خورد کنم😂خوب بود؟

زیاد از حد بود مخصوصا آخرا

تجدید شدم اما برطرف شد خدایا شکرتتت زندگی عالیه من خوشحالم 350 تومن رو یادم نرفته، به کوری چشم حسودا قوی تر از همیشه میشم🤡

جریان جیه

دوستام بهم گفتن برو بهش پیام بده ببین چی میگه اینا شبش تا صبح با پسره چت کردیم

خوشم اومد ازش

ولی دبگه یسری مسائل پی اومد منم اینجوری خودمو خالی کردم

زیاد از حد بود مخصوصا آخرا

خوب خوبه 😂

خیلی طولانیهبرا کسی که مثلا برات مهم نیست ارزش این همه توضیحو نداره!

فقط دلم میخواستم خنک شه همین

خیلی طولانیهبرا کسی که مثلا برات مهم نیست ارزش این همه توضیحو نداره!

بلاکم کرده😂

خب دلیلی نداره اگه از یکی خوشمون اومد اونم حتما باید ازمون خوشش بیاد... ببخشیدا میخواستی با طناب دوستات ته چاه نمیرفتی حتما خودتم دوسش داشتی که وقت گذاشتی تا صبح چت کردی . در کل دلیلی برا ناراحتبت نمیبینم شما خوشت اومده ایشون خوشش نیومده تموم دلیلی برا بابابزرگ و توهین و تحقیر و این چیزا نمیبینم این پیامات مطمئنش کرد که بهترین تصمیمو گرفته ردت کرده

خب دلیلی نداره اگه از یکی خوشمون اومد اونم حتما باید ازمون خوشش بیاد... ببخشیدا میخواستی با طناب دوس ...

عزیزم دلیل این نبوده فقط گفتم بابا بزرگ چون میگف من خیلی تجربه دارم و خیلی میفهمم تو سنت کمه درصورتی که فقط سه سال بزرگتر بود

گفتم جهار صد هزار تومن و چون هعی میگف من پولدارم لولم بالاعه

پیش دوستم گفته بود برام سرگرمیه

یا خدا سرگرمی.. چقد نامرد و بی معرفت

واس همین اینکارو کردم اگه محترمانه رد میدم محترمانه میپذیرفتم

واقعا مگه من بازیچه بودم یه شب تا صبح باهام حرف بزنه

فرداشم بگه تا دوسال دیگه قول میدم باهم اکی شیمو فلان بعد بره پشت سرم اینجوری بگه