2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم

166 بازدید | 17 پست

وقتی شوهرم جلوی خانواده اش آبرومو برد تصمیم صد در صد به جدایی گرفتم

رفتم ازش به خاطر همه ی کارهاش شکایت کردم

و مدرک ارائه کردم

اون گفت طلاقت نمی دم ولی من چند روز قبل از پیامش به اون دختره اسکرین شات گرفته بودم اونم ارائه دادم

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😔

چجوری؟

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

چجوری؟

جلوی خانوادش هی منو کتک زد و سنگ رو یخم کرد

طوری که اون خواهر عفریته اش جرئت می کرد سر هر چی منو تحقیر کنه و هر حرفی رو از دهنش در بیاره

جدید نیستم چندسال خواننده خاموش بودم🥲 -آقایون لطفا درخواست دوستی ندن قبول نمی کنم