دلشکستهyd مدیر استارتر عضویت: 1404/11/25 تعداد پست: 70 عنوان تک عطسه 29 بازدید | 6 پست دوستان از دیروز ناامیدم بابت نیت قلبیم که چن باری از امام رضا خواسته بودم با چشمگریون که اومدم تو جستجوی نی نی سایت نوشتم که تا حالا امام رضا کسیو دست خالی برگردونده؟که از بیرون صدای تک عطسه اومد بنظرتون تعبیرش چی میتونه باشه امروز | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6157 شاید میگه صبر کن 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤
دلشکستهyd مدیر استارتر عضویت: 1404/11/25 تعداد پست: 70 شاید میگه صبر کن صبر مبنی بر اتفاق نیت قلبیمه یا چیخیلی صبر کردم بابت نیت قلبیم انتظار بهم ریخته منو نمیدونم کلا فراموش کنم نیتمو یا منتظر رخدادش بمونم
دلشکستهyd مدیر استارتر عضویت: 1404/11/25 تعداد پست: 70 صبر صبر مبنی بر اتفاق نیت قلبیمه یا چی؟خیلی صبر کردم بابت نیت قلبیم انتظار بهم ریخته منو نمیدونم کلا فراموش کنم نیتمو یا منتظر رخدادش بمونم
فروردینی۷۹ عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1515 صبر مبنی بر اتفاق نیت قلبیمه یا چی؟خیلی صبر کردم بابت نیت قلبیم انتظار بهم ریخته منو نمیدونم کلا فرا ... میتونه هرچیزی باشه زمان بهت نشون میده خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 6157 صبر مبنی بر اتفاق نیت قلبیمه یا چیخیلی صبر کردم بابت نیت قلبیم انتظار بهم ریخته منو نمیدونم کلا فرام ... سر هر چیزی به خدا برمیگردهبه خدا بسپار اگر خیرت بود نصیبت خواهد کردچون چیزی هست که ما نمیدانیم ولی خدا میدانددرضمن امام رضا حاجت نمیده فقط واسطه میشه و دعا میکنه تا اگر صلاح باشد خدا حاجتتو بده حاجت دهنده فقط خداست 🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤