2777
2789

من همش دوست دارم درمورد خدا بدونم چرا که اینهمه ترس و واهمه ام ازش بریزه.

خدا واقعا چیه کیه چکار میکنه چجوری نه بوجود اومده و چجوری هیچوقت نابود نمیشه.به خداییش اعتقاد دارم گاهی باهاش حرف زدم و خودشو با اتفاقاتی که افتاد نشونم داد بنده اش هستم و میمونم ولی این رو حق خودم میدونم که بیشتر بشناسمش.

نه فقط صفاتشو بدونم و همه منو بترسونن ازش.امیدوارم کمکم کنید 

من همش دوست دارم درمورد خدا بدونم چرا که اینهمه ترس و واهمه ام ازش بریزه. خدا واقعا چیه کیه چکار می ...

مریم ای کاش یه تاپیک بزنید و دوستان کتابایی که خوندن رو برای شناخت خداوند به شما معرفی کنن ،  

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا باید تکاملی در کار باشه ؟ این تکامل تو همین فرصتی که به داده شده باید باشه ،روح که کامل و بی نقص ...

عزیزم بحث تکامل با یه مثال

ما وقتی میمیریم همه صفات بدمون که با ما نمیمیرن، همه اونها رو با خودمون به جهان دیکه میبریم، پس چجوری میتونیم جزئی از خدا باشیم وقتی مثل خودش نیستیم؟ همه ما تو این زندگی کوتاه چندساله تطهیر میشیم؟

دنیا گرده
من در حال تحقیق هستم فقط یک سوال ذهنمو درگیر میکنه اگر روح چندین بار زندگی کنه پس قضیه بهشت و جهنم ...

محاکمه نه به اون صورت

بله همه ما باید در پیشگاه الهی پاسخگو باشیم

ولی مثلا آدمی که یه دوره با صفت کینه دیگرانو آزار داده اینکه بیفته آتیش چه ثمره ای داره؟ آیا باعث ارتقا فهمش میشه؟

باید هر حسی رو همونجور که ایجاد کرده خودشم درکش کنه و این مساله نیاز به ایجاد شرایط مشابه داره

دنیا گرده
بچه ها در مورد خدا چی میدونید؟کتاب معرفی کنین بهمون راجع به روح و خدا و اینها کتابای اتئیستی نباشه ف ...

من نوشتم کتابامو اگه دوست داشتید مطالعه کنید،

آتئیستها وجود خدا رو منکر میشن. ولی این نوع نگرشی که اینجا بیان شد فهم خداست به روش دیگه

دنیا گرده
عجب..نمیدونستم تناسخ چیه..ولی علاقه ندارم اگر دنیای دیگه ای باشه توش یک جوونور باشم.دوستدارم همین که ...

تمام تجربه ها و آگاهی های شما تا ابد ماندگارن، شما رو به جلو حرکت میکنید  پس امکان نداره برگردید به مراحل عقب تر. اینکار بهره ای نداره آخه.

دنیا گرده
من همش دوست دارم درمورد خدا بدونم چرا که اینهمه ترس و واهمه ام ازش بریزه. خدا واقعا چیه کیه چکار می ...

خدااااا تماا عشقه و زیبایی، ترس چرا عزیزم. ما باید از خودمون بترسیم بخاطر اشتباهات و نادونی مون. بخاطر شرمی که بعدا در حضور خدا خواهیم داشت.

خدا نور مطلقه، آرامش مطلق، خوبی مطلق، خوبی مطلق. 

دنیا گرده

مرسي آوا جون از ليست كتاب ها 

منم از همگي كسايي كه نظر دادن ممنونم و اميدوارم كه تاپيكايي كه ماهارو به تفكر وادار ميكنن بيشتر بشن

هميشه مشكلم همين بوده كه اگر تكراري در كار نباشه عدالت خيلي معني نميده 

يه كسي كه از اول توي يه خانواده آشفته و بي پول و بي اخلاق به دنيا مياد انقدري كه مثلا خدايي نكرده مجبور به تن فروشي يا دزدي يا هر خلاف ديگه اي ميشه چه تضميني وجود داره كه اگر من به جاي اون باشم اين كارارو انجام ندم؟

از نظر خودم هيچي

چون به جاش نبودم 

پس به نظرم اصلا اين مقايسه عاقلانه و عادلانه نيست كه بگم به به من چقدر خوبم فلاني چقدر بده

عجب..نمیدونستم تناسخ چیه..ولی علاقه ندارم اگر دنیای دیگه ای باشه توش یک جوونور باشم.دوستدارم همین که ...

پس شما هم به اين اعتقاد داري كه در قالب يه انسان ديگه اين اتفاق مي افته

مرسي آوا جون از ليست كتاب ها  منم از همگي كسايي كه نظر دادن ممنونم و اميدوارم كه تاپيكايي ...

خواهش میکنم عزیزم

من وظیفه داشتم که بگم

چون کار خدا بود که باهم آشنا بشیم و این یه دینه گردن من که به هرکسی که دوست داره بدونه چیزایی که به نظر خودم درسته رو بگم. و من هم از شما یاد خواهم گرفت قطعا، شاید شما استادمن باشی اصلا و باعث بشی برم دنبال تحقیق بیشتر

امیدوارم این زنجیره پاره نشه. و مطمانم که در آینده همدیگرو خواهیم دید( منظورم اون جهانه)

همه کسایی که وارد زندگی ما میشن حتی اگه حضورشون به اندازه لحظاتی کوتاه باشه آشناهای دور هستن

دنیا گرده
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز