2777
2789

منم به عذاب الهی اعتقاد ندازم ، در واقع این اعمال ما هستند که سبب شادی و یا عذاب ما میشن ، چون تو اون دنیا ما با نتایج واقعی اعمالمون روبه رومیشیم ، دقیقا موافقم با حرفات ، ولی با این اوصاف شما چرا به تناسخ اعتقاد دارید ؟

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!
اشكالي نداره ما آدمهاي متعصبي نيستيم قرار هم نيست كه گيس و گيس كشي راه بندازيم سر هيچي نظر همه هم مح ...

منظورم نی نی سایت بود

شایذ این بحث مخالف قوانینش باشه

اخه میدونی که این حرفا ممنوعه

دنیا گرده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب من الان بگم عذاب الهی رو قبول ندارم که میکشنم آخه ما کارما پس میدیم نه عذاب ببین ذهن تماما توه ...

كارما خيلي منطقي تره تا اينكه فكر كنيم مثلا به جرم يه گناه سال هاي بدون پايان توي آتيش بسوزيم

مصداق كارما خيلي جاها توي زندگي ديده ميشه ديدين ميگن امام علي گفته هركس كه عيب كسي رو بگه نمي ميره تا به همون عيب مبتلا بشه 

خوب اين دقيقا همون كارماست منتها توي اين دنيا

حالا چرا قرار باشه اون دنيا چندين برابر بشه خوب هرچقدر آزار بدي همونقدر بايد ببيني

منم به عذاب الهی اعتقاد ندازم ، در واقع این اعمال ما هستند که سبب شادی و یا عذاب ما میشن ، چون تو او ...

تناسخ نه

این اسم کلا از ریشه مشکل داره

نمیدونم اسمشو چی بزارم

تعالی

تکامل

مثلا

آدمی مثل هیتلر

به نظرت جزاش چیه؟

دنیا گرده
كارما خيلي منطقي تره تا اينكه فكر كنيم مثلا به جرم يه گناه سال هاي بدون پايان توي آتيش بسو ...

آفرین عزیزم

ریشه همه دینها یه چیزه

فقط اسمش عوض شده

به جمله زیبایی از امام علی اشاره کردی 😊😊😊😊

دنیا گرده
تناسخ نه این اسم کلا از ریشه مشکل داره نمیدونم اسمشو چی بزارم تعالی تکامل مثلا آدمی مثل هیتلر ...

چرا باید تکاملی در کار باشه ؟ این تکامل تو همین فرصتی که به داده شده باید باشه ،روح که کامل و بی نقص ، روان هم که مختص جسم مادی ماست ،دقیقا چی باید تکامل پیدا کنه

من یه چیز بگم بخوابم

تک تک آدمایی که تو این تاپیک کامنت گذاشتن رو خیلی دوست دارم

خوشحالم که وسط اینهمه تاپیک بی محتوا جذب موضوعی شدید که واسه دیگران جذابیتی نداشت

این یه نشونه ست از آگاهی روح شما

من فردا عکس کتابامو میفرستم انشا..

شب همگی خوش

دنیا گرده

من در حال تحقیق هستم

فقط یک سوال ذهنمو درگیر میکنه اگر روح چندین بار زندگی کنه پس قضیه بهشت و جهنم چی میشه؟ اینکه کسی که انسان خوبی نیست کجا باید محاکمه بشه ؟عدالت چه معنی داره؟

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
من در حال تحقیق هستم فقط یک سوال ذهنمو درگیر میکنه اگر روح چندین بار زندگی کنه پس قضیه بهشت و جهنم ...

دقیقا ، با قبول داشتن تناسخ باید به عدالت خدا شک کزرد

بچه ها در مورد خدا چی میدونید؟کتاب معرفی کنین بهمون راجع به روح و خدا و اینها کتابای اتئیستی نباشه فقط.

استاد فلسفه داشتیم دکتر کریمیان اخوندم بود میگفت وقتی خدا گفته روح من منظورش خودش نبوده چون خدا نه چیزی بهش اضافه میشه و نه چیزی ازش کم میشه اینجا مالکیت بیان شده مثلا کتاب من به این شکل.

ولی خب کلا افکار جالبی داشت و میگفت اجازه بدین تو کلاسم بحث نکنیم ماهم مجبور به سکوت شدیم .

بچه ها در مورد خدا چی میدونید؟کتاب معرفی کنین بهمون راجع به روح و خدا و اینها کتابای اتئیستی نباشه ف ...

بله خب ، منظور روحی بود از جنس خودش ، پر از عشق ، اگاهی ، خیر و ...

عجب..نمیدونستم تناسخ چیه..ولی علاقه ندارم اگر دنیای دیگه ای باشه توش یک جوونور باشم.دوستدارم همین که هستم باشم.کلی تجربه به دست اووردم حالا که تازه خودمو پیدا کردم بمیرم و بعد در قالب ی پروانه به این دنیا بیام !.

ولی به این اعتقاد دارم که در دنیایی قبل زندگی میکردم چون چیزاهایی به خاطر میارم که عجیبه.اما تو همون دنیا هم ادم بودم ظاهرا

ما زنده برآنیم که آرام نگیریم.موجیم که آسودگی ما عدم ماست
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز