من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
واقعا خوش به حالشون انقدر دلم مبخواست مثل اونا بودم اونجا
برای باطل شدن و از بین رفتن هر سنگینی و بستگی و دعا و سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی چهل و پنج روز، هرروز کامل سوره بقره رو بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه خوندن بهتره، اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه
نه گوشیت رو نمی گیرنولی با شمارت گوشیت رو کامل زیر و رو میکنن
من چند سال قبل تا مرحله مصاحبه رفتم تمام مدارک هم بردم کلی دنگ و فنگ ولی زنگ نزدن حتی نفهمیدم برا تحقیقات اومدن یانه؟ امروز رفتم گفتم، گفت اسمت تو سیستم نیس، یکبار سیستم هک شده ، گفتم یعنی اون همه مدارک گرفتن نگه نداشتن بایگانی نکردن!؟ گفت نه چون اسمت تو سیستم نیس باید دوباره بیاری مهم سیستمه
من چند سال قبل تا مرحله مصاحبه رفتم تمام مدارک هم بردم کلی دنگ و فنگ ولی زنگ نزدن حتی نفهمیدم برا تح ...
بابا مگه من علافم همون موقع انقدر اذیت کردن شوهرم رو به سختی بردم ،برای رضایت همسر باید حضوری میبود کلی مدارک گرفتن بخدا واقعااااا اذیت شدم پدرم دراومد بچه شیری داشتم یک پوشه قطور از اصل مدارک و کپی هاش گرفتن قششششنگ یادمه از هر مدرکی ۳ تا کپی میخواست مال من ۲ تا بود قبول نکرد تو اون آفتاب داغ رفتم سومی رو هم گرفتم دادم الان راحت اینجوری میگه
بابا مگه من علافم همون موقع انقدر اذیت کردن شوهرم رو به سختی بردم ،برای رضایت همسر باید حضوری میبود ...
اگه الانم قرار باشه همون کار رو بکنم و بعد بهانه سیستم رو بیارن همش شک میکنم دارم الکی میرم یا نه؟؟چرا اینجوری میکنن آخه ....واقعا انگار قسمت من نیس....من طلبیده نشدم و لیاقت ندارم...دیگه دارم مطمئن میشم