2777
2789
عنوان

بیاینن

209 بازدید | 39 پست

من چند ماهی هست با یه پسری دوست شدم

و متاسفانه وضعیت مالی خوبی ندارن

خودش از بچگی رفته سرکار و ترک تحصیل کرده

چند روزه گوشیش خراب شده میگه پول ندارم حتی تعمیر کنم چه برسه عوضش کنم چند باریم کم مونده گریه کنه سر بی پولی.

بنظرتون درسته من براش گوشی بخرم یا پولشو بدم بهش؟ واقعا دلم براش میسوزه گناه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر

دوستان من سنم کمه و با ی پسره انلاین دوست شدم ۷ سال از خودم بزرگتره

نمیتونم برم باهاش بیرون چون اجازه ندارم به نظدتون باهاش دوست بمونم در حد همین معمولی ؟ اگه تموم کنم دلیلتون جیه

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

منم میترسم پرو شه از طرفیم دلم میسوزه براش

اگه گوشیش داره کارشو راه میندازه اهمیت نده

راستش اینکه گفتی از بی پولی ممکنه گریه کنه مشکوکم کرد

چون پسرا اگه دختری رو دوست داشته باشن جلوش اونقدر تو نقش مردونگی فرو میرن که لو نمیدن چقدر بی پولن...

یکم درباره این آدم محتاط باش

بنظرم اگه باهاش آینده ای نداری همینجا تمومش کن

با اجازه استارتردوستان من سنم کمه و با ی پسره انلاین دوست شدم ۷ سال از خودم بزرگترهنمیتونم برم باهاش ...

یعنی یبارم نمیتونی بری ببینیش؟

اگه نه تموم کن بنظرم دوست معمولی معنی نداره

اگه گوشیش داره کارشو راه میندازه اهمیت ندهراستش اینکه گفتی از بی پولی ممکنه گریه کنه مشکوکم کردچون پ ...

نمیدونم واقعا از یه طرفیم اخلاقش خوبه دوسم داره منم واقعا دوسش دارم تنها مشکلش فقره وگرنه باهم کنار میایم

نمیدونم چطوری تمومش کنم رابطه رو که ناراحت نشه؟

۲۰

منم20 سالمه باورت میشه منم از 11 سالگی تا الان که 20 سالم شده دارم کار میکنم تو سن ۱۷ سالگی واسه خودم گوشی خریدم الانم که20 سالم شده تازه تونستم یه موتور سنگین بخرم واسه خودم هم آرایشگرم هم باریستا کافه هر دو جا دارم کار میکنم جالبه دوستت تا الان گریم خودشو از آب نکشیده بیرون