2777
2789
عنوان

اه چقدر مسخره

214 بازدید | 44 پست

یاد این افتادم چند سال پیش نی نی یار تعلیقم کرد چون تاپیک فمنیست زدم تو سایت زنونه چرا نباید راجب حقوق زنان صحبت کرد😐

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

😂😂😂😂

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فمنیست از کی تا حالا حامی حقوق زنان بوده؟هر چی بدبختی زن امروز میکشه از همین چرت و پرتای فمنیست هستش عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

واسه همین من هی میخوام بزنم ولی نمیزنمچون همیشه به دعوا میکشه

چی به دعوا میکشه والا اون موقع عادی داشتیم حرف میزدیم

🚩🦖 اگر زنی و فمنیست نیستی روم ریپ نزن ، مرسی اه. اگر بذار رو بزار می نویسی روم ریپ نزن ، مرسی اه2. خانومی که سن زیادت رو برای اثبات حرفات می کوبی تو سرمون بدون و اگاه باش شترم سنش زیاده ، والاااااااااااااااههههههعععععحح. دشمن خونی و ابدی علیرضا کاظمی و عبدالحسین خسروپناه و خاندان گرامیشون😘 نظر مخالف نمیپذیرم ریپ نزن🦢

نی نی یار که هر ۱۴ روز منو تعلیق میکنه

یکیشون هست خیلی ....

باهام لجه بدجور

یه تو بگم تعلیقم میکنه چون خیلی باهاش بحث کردم تو پیویش دیگه میشناسه و رصد میکنه پست ها و کامنتامو منتظره تعلیق کنه🤣🤣🤣🤣

فاتیماه هستم✌️

این زنایی که ضد فمنیست هستمند نمیفهمم واقعا متاسفانه بعضیا معنای فمنیست یا فمنیست های تندرو اشتباه ...

دقیق اما درکل اون دسته فاقد اهمیتن

نینی سایت خیلی سایت چرتیه منم سر اینکه ی جا سنمو گفته بودم تعلیق کرد🤣🤣

وای کاربری اول منم خداشاهده سر همین تعلیق کرد😐😐😐😐😐

چون ما فقط میخوایم یقه ی همدیگه رو بگیریم

توهین کنیم بلد نیستیم قشنگ تبادل کنیم

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

چی به دعوا میکشه والا اون موقع عادی داشتیم حرف میزدیم

همیشه یکی هست بیاد بحث مربوط به زنها و حقوق زنها و بخصوص فمینیست رو به حاشیه ببره...

واسه همین خودشون پیشاپیش زحمت بستنش رو میکشن

یه سریا اینجا کدی ان و نفهم عذر میخوام ولی باید گفته شه.

موافقم

فمنیست از کی تا حالا حامی حقوق زنان بوده؟هر چی بدبختی زن امروز میکشه از همین چرت و پرتای فمنیست هستش ...

عزیزم بس کن چون اروم پرسیدی دارم جوابتو میدم این تفکر شما اشتباهه حال ندارم قانعت کنم بیشتر راجبش تحقیق کن