2777
2789
عنوان

رابطه ی 🫢🥲

123 بازدید | 15 پست

از یه رابطه ی سمی خودمو نجات نمیدم کمکم کنین🥲 من دوساله ک با ینفر تورابطم و طرف این اخرا شدیدا شکاک و کنترل گر شده و اینکه توقع داره آب میخورم بش اطلاع بدم منم از لحاظ روحی روانی و عاطفی بشدت بش وابسته شدم طوریکه نباشه حس میکنم دنیا ب آخر میرسه ، امروز مشاوره م رفتم اما باز بش برگشتم،مشاوره بم قرص داد گف بلاکش کن این ادم سمی و خطرناکه و نکن اما گوش نکردم بعدش انگار از یه گوش دیگم بیرون رف

خوده پارتنرمم دیروز ب این نتیجه رسیده بود تفاهم نداریم و هردو اتیشی هستیمو بدرد زندگی مشترک نمیخوریم و کات کرد در اصل اما باز پیام پشت پیام و اینا منم ک احساسی 😄

میشه بگید چطور باید درام ازین رابطه ؟ مطمعنم ب هم نمیرسیم فق وقت دوتامون گرفته میشه و تهشم هیچی باز جدامیشیم

تجربه همچین رابطه ای رو داشتین چیکارکردین بعدش؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کن و همچیو پاک کن هیچی ازش نگه ندار همچیو بریز دور

با دوستات بیشتر وقت بگذرون رو پیشرفت شخصیت وقت بزار باشگاه کلاس درس اشپزی سرخودتو شلوغ کن هروقتم افکار مذخرف اومدن سراغت و کاری نداشتی بکنی یه قسمت از سریالی که عاشق شخصیتشی بزار

عاشق شخصیت داستان و سریال بشی بهتر از اینه که به پسره فک کنی پیام هم داد بلاک اصلا زیاد تو گوشی نباش

Oh baby
واقعا باید خودت عبرت بگیری و این حس ناامنی که کنارش هستی رو بفهمی تا سمتش نریادم شکاک زندگی رو سیاه ...

مثلا خودم تنها بیرون برممیگ لابد ی چیزیهست تنههارفتی یا فیلر بزنم و ب خودم برسم میگه بدون مشورت رفتی چرا رفتی بیخودکردی تودیگبدرد زندگینمیخوری و..😑 مثلا من تو یه رستوران جلو اینه رژمو تمدید کردم گف پسرای پشت سرمون دیدن و تو نفهمی و..

بخدا دارم عذاب میکشم باش ولی نباشه هم باز عذاب

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

مثلا خودم تنها بیرون برممیگ لابد ی چیزیهست تنههارفتی یا فیلر بزنم و ب خودم برسم میگه بدون مشورت رفتی ...

تازه فهمیده تو اینطوری هستی؟ بره بمیره مرتیکه یا روانیه یا معلومه میخواد بهونه بگیره

Oh baby
چارش همون بلاکهتو از اون یه آدم بی نقصی تو ذهن خودت ساختی باید اونو خراب کنی و تنها راهش هم فاصله گر ...

بلاک ام ک میکنم طاقت نمیارم باز انبلاکش میکنم😅

سلام عزیزم منم آدم احساسی هستم و همین احساساتم به ازدواج ختم شد

خواهش میکنم ازت جلوی خودت رو بگیر و قاطعانه بگو نمیخوام دیگه

یک سال دیگه از خودت تشکر میکنی😉

من قبل ازدواج با یکی تو رابطه بودم هی میرقت هی میومد میدونستم منو دوست نداره ولی باز جوابشو میدادم تا یه روز مامانم اومد بالا سرم گفت چیزی که من میگم رو بنویس واسش. اون لحظه من خیلیییییی ناراحت بودم ولی الان خیلی خوشحالم که من اون رابطه رو تموم کردم.

تازه فهمیده تو اینطوری هستی؟ بره بمیره مرتیکه یا روانیه یا معلومه میخواد بهونه بگیره

ن من قبلنم اینکارارو میکردم ینی واقعا بهونشه ؟؟ کارام انقد بزرگه ینی؟ مثلا یه کرمپودر سفارش دادم تا شب بحثکرد ک تو ب من نگفتی کرم سفارشدادی

ن من قبلنم اینکارارو میکردم ینی واقعا بهونشه ؟؟ کارام انقد بزرگه ینی؟ مثلا یه کرمپودر سفارش دادم تا ...

بابا دیونس تا یه بلایی سرت نیاورده و اعصابتو بیشتر از این داغون نکرده ولش کن مگ مرد قحطه

Oh baby
بابا دیونس تا یه بلایی سرت نیاورده و اعصابتو بیشتر از این داغون نکرده ولش کن مگ مرد قحطه

بنظرت امشب چ جمله ای براش بنویسم تمومش کنم؟ میگ فردا باهم بریم اون مشاوری ک رفتی پیشش بدمو گفتی منم بیام ببینم از خودم دفاع کنم حرفامو بزنم بگه حق با کیه درحالیکه مشاور ب من گف این مشکل داره روانیه و بعدا بدترم میشه

کاش انقد وابستگی نداشتم بش😐

بنظرت امشب چ جمله ای براش بنویسم تمومش کنم؟ میگ فردا باهم بریم اون مشاوری ک رفتی پیشش بدمو گفتی منم ...

بگو دیگ بم پیام نده و بیشتر از این اذیتم نکن بزار آرامش داشته باشم اگر برات مهمه تمومش کن این رابطه رو خدافظ بعدم بلاک کن

Oh baby
بنظرت امشب چ جمله ای براش بنویسم تمومش کنم؟ میگ فردا باهم بریم اون مشاوری ک رفتی پیشش بدمو گفتی منم ...

فک نکنم ارزش مشاوره دوتایی داشته باشه مگه اینکه قصد ازدواج جدی داشته باشید

Oh baby
فک نکنم ارزش مشاوره دوتایی داشته باشه مگه اینکه قصد ازدواج جدی داشته باشید

قصدمون ازدواجه جدیه اما خب با این روند هم من اسیب میرسونم ب این رابطه تاحدی و هماون