2777
2789
عنوان

دخترا ‌بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 53 پست
اینکه بیاد بگه اگر مثلا به خواسته هام تن ندی منم به خانواده می گم و تو هم هیچ مارکی نداری بگی دخت ...

یا میتونه موقع انجامش عکس و فیلم بگیره با همونا تحدید کنه

شاید نتونی مثل یک سامورایی بجنگی ولی حداقل می تونی مثل یک سامورایی بمیری!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره دیگه بدبختیم همینجاس

خب بستگی داره کجا گیرت بیاره مثلا تو مهمونی تو یه اتاق یا جای دیگه

دو سال پیش یه دختره بود با لات محل ما وارد رابطه شد لات محل ام بهش تجاوز کرد ازش فیلم و عکس گرفت با همونا تا دو سال تهدیدش کرد دختره ام مجبور بود به خواسته هاش تن بده که یکیش تجاوز گروهی بود

خب بستگی داره کجا گیرت بیاره مثلا تو مهمونی تو یه اتاق یا جای دیگه دو سال پیش یه دختره بود با لات مح ...

نمیدونم اماتازه جا کنه باشه سعی می کنم ازش دور بشم وقتی بخوام با یکی ازدواج کنم اونم می فهمن نمی خوامش

نمیدونم اماتازه جا کنه باشه سعی می کنم ازش دور بشم وقتی بخوام با یکی ازدواج کنم اونم می فهمن نمی خ ...

خب موقع ازدواج ام باشه تنها پسری میتونه دختر باکره بخاد که خودشم باکره باشه

خب موقع ازدواج ام باشه تنها پسری میتونه دختر باکره بخاد که خودشم باکره باشه

خب منکه فعلا به موضوع ازدواج فکر نمی کنم می خوام بعد از کنکور فکر کنم که تا جایی که می تونم از ش دور باشم

خب منکه فعلا به موضوع ازدواج فکر نمی کنم می خوام بعد از کنکور فکر کنم که تا جایی که می تونم از ش د ...

نزدیک همچین پسری کلا نزدیک پسرا نشی بهتره

نزدیک همچین پسری کلا نزدیک پسرا نشی بهتره

منکه اصلا بیرون نمی رم و خونه ام این پسره هم فقط منو تو مهمونی ها یا توی محل می بینه این دوروز هم بخاطر اینه که مامانم نیست وگرنه من سمت پسر نمیرم