2777
2789
عنوان

دخترا ‌بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 53 پست
نه نگفته اما یه روز دیدم رفتاراش عجیبه منم بهش گفتم تو مثل برادری برام اونم بی توجه به حرفم رفت وبی ...

ولش کن خودش فهمیده دیگه اگرم چیزی راجب دوس داشتنت گفت ردش کن

شاید نتونی مثل یک سامورایی بجنگی ولی حداقل می تونی مثل یک سامورایی بمیری!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برین بهش پدرسگوبه بابات بگو حتما

صبحش اومد هی گفت پاستور بازی کنیم من رد کردم مامانم گفت یه دور باهاش بازی کن گفتم نه مجبورم کرد وقتی باها ش بازی می کردمم همش نگاهش رو من بود آب شدم از خجالت

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست
ولش کن خودش فهمیده دیگه اگرم چیزی راجب دوس داشتنت گفت ردش کن

خودش دنبال فرشته تنها گیرم بیاره منم نمی زارم فرصت گیرش بیاد

مامانم دیروز می خواست بزه بیرون اون خواب بود منم خواب بودم مامانم که می دونست شاید کاری کنه بیدارم کرد درو قفل کنم

یبار یه فرصت بده همچیو تموم کن

خب قابل اعتماد نیست می ترسم رد کنم اون کاری رو که نباید بکنه یعنی ببین انجامش می ده مطمئنمم

خب قابل اعتماد نیست می ترسم رد کنم اون کاری رو که نباید بکنه یعنی ببین انجامش می ده مطمئنمم

اره خب اینم هس کلا همه پسرا اینجورین تحمل ن شنیدن ندارن انقد از مامانشون آره شنیدن

شاید نتونی مثل یک سامورایی بجنگی ولی حداقل می تونی مثل یک سامورایی بمیری!

اره خب اینم هس کلا همه پسرا اینجورین تحمل ن شنیدن ندارن انقد از مامانشون آره شنیدن

خب اینکه رو هم بکنه می تونه از ش استفاده کنه

خب اینکه رو هم بکنه می تونه از ش استفاده کنه

خانوادمم نمی گن به زور اینکه او کرده می گن حتما من یه کاری کردم که اون اینطوری کرده

چه استفاده ای

اینکه بیاد بگه اگر مثلا به خواسته هام تن ندی منم به خانواده می گم و تو هم هیچ مارکی نداری بگی دختر بودی من می تونم بگم توقبلا بکارتت رفته پسره اینجوریه