2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشاالله....دعا کن برام من هنوز ۸هفته ام ویار کلافه کرده همش روز شماری می کنم زودتر به سلامتی تموم ب ...

من اونقدر سر این بارداری عذاب کشیدم بخاطر ویار که قشنگ درکت کردم الان انشاالله تو مثل من نشی و زود تموم بشه

من هنوزم بالا میارم باورت میشه ؟

کلا ۲ کیلو زیاد کردم هشت ماهمه

خیلی نابود شدم اصلا نمیخام بهش فکر کنم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اونقدر سر این بارداری عذاب کشیدم بخاطر ویار که قشنگ درکت کردم الان انشاالله تو مثل من نشی و زود ت ...

الهی بمیرم حتما دختر داری .دختر خیلی ویار داره من از شدت که بالا می یارم معده درد می گیرم بستری میشم .باز خوبه شما بیشتر راه رفتی

الهی بمیرم حتما دختر داری .دختر خیلی ویار داره من از شدت که بالا می یارم معده درد می گیرم بستری میشم ...

خدا نکنه اره دختره

من خودم کادر درمانم بیمارستان کار میکنم یک سره هم شیفت سرم میزدم .جفتمم سر راهی بود مرخصی هم نمیدادن از این طرفم فقط یه قلوپ آب میخوردم میرفتم سرکار چند بار غش کردم

اصلا خدا برای کسی نیاره حال و روز من رو

خداروشکر الان خییییلی خوب شدم بااینکه بازم ویار دارم ولی اصلا قابل مقایسه نیست با قبل

سعی کن سمت چیزایی که بدت میاد نری که بدتر میشی

مثلاً من پیاز و غذای سرخ شده حالمو بد میکرد خیلی به همسرم میگفتم اینارو درست نکن اصلا ..کمک داشته باشی خوبه باز ولی حال تو همونه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40