2777
2789
میگم به قرآن از اینایی بود که شرارت از چشماشون میبارید خیلی وحشیها دهن ول بود فک کنم مغازه کناری واس ...

این موقعیتها واقعا افتضاحه اگر چیز دیگه ای باشه می شه جمعش کرد اما وقتی ارجب پاکدامنی یه دختر باشه مردم فقط حرف هارو باور می کنن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این موقعیتها واقعا افتضاحه اگر چیز دیگه ای باشه می شه جمعش کرد اما وقتی ارجب پاکدامنی یه دختر باشه م ...

اره دقیقا باورت میشه یه هفته تمام شبا خوابم نمیبرد انقد عصبی شده بودم همش تو ذهن خودم با زنه جنگم بود

یه زن بد زبون تو محله ما بود که بچه ها توی کوچه هر روز فوتبال بازی میکنن . یه بار توپ این بچه ها افتاده بود خونه این زن بد زبون . خلاصه نگم براتون . توپ رو کرفته بود دستش دم در به بچه ها شنیدم گفت حیفه که زنم اگه مرد بودم و ... داشتم اسم آلت مردا رو گفت همه شما رو ....بقیش خودتون بفهمید دیگه

یه زن بد زبون تو محله ما بود که بچه ها توی کوچه هر روز فوتبال بازی میکنن . یه بار توپ این بچه ها افت ...

از زنای بد دهم متنفرم همیت زنه هم گفتم با من بحث گرد اون روز دقیقا فک کن جلو کلی مرد اسم اندام زنونه رو آورد بلند بلند ...

چی بهش گفتی ؟

من ساده بی زبون فقط میگفتم چی داری میگی با ی مشکل داری

انقد شوکه بودم اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم یعتی زنه اومد تو مغازه با شوهرش شروع کرد ادامه دعواشون با هاش

منم کشوند وسط .....

خیلی عجیب بود زنه بلند بلند میگفتا حرفاشو شوهرشرم میگفت اینو طلاقش دادم ناراحته. .....والا چه ربطی داره روزی هزار نفر جدا میشن میفتن تو مغازه وخیابون دنبال مقصر میگردن؟

خلاصه که عقده ای بود خدا لعنتش کنه من که نمیبخشمش

آلهی بمیره هر جا که هست

من جات بودم دمپایی رو تو دهنش میزاشتم

سنمم کم بود تو آیت موقعیتا هیچ وقت نبودم سرمو میندازم پایین میرم ومیام به کسی کار ندارم نمیدونم چرا واقعا اونجوری شد انگار هر چی مثبت تر باشی بدتر بلا سرت میاد

سنمم کم بود تو آیت موقعیتا هیچ وقت نبودم سرمو میندازم پایین میرم ومیام به کسی کار ندارم نمیدونم چرا ...

باید گرگ باشی با ادمای بد زبون بدتر باش با ادمای خوش برخورد تو خوش برخوردتر باش