2777
2789
عنوان

حباابب

35 بازدید | 5 پست

سلام عزیزم خوبی

من همیشه کاربریتو چک میکردم و تاپیک هاتو میخوندم

برات کامنت هم میذاشتم اگه یادت باشه

خیلی اتفاقی امروز به یادت افتادم

میخواستم حالتو بپرسم دیدم همه تاپیکات قفلن

اگه دوست داشتی بیا یه خبری از خودت بده عزیزم

@حباب_بنفش

کاربری دوممه😊

سلام عزیزم مرسی ک ب یادم بودی

این رورا انقد درگیر خونه و دحترم و اخبار جنگ هستم ک ب کل سایت رو فراموش کرده بودم یهو یادم اومد بیام سر بزنم

خوبم شکر خدا درسته مشکلات تمومی نداره و تا احظه ی مرگ درگیریم ولی شکر خدا میگذرونیم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
سلام عزیزم مرسی ک ب یادم بودیاین رورا انقد درگیر خونه و دحترم و اخبار جنگ هستم ک ب کل سایت رو فراموش ...

وایییی عزیزم چه قدر خوشحال شدم پیامتو دیدم

ممنون که جواب دادی

کاربری دوممه😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییی عزیزم چه قدر خوشحال شدم پیامتو دیدمممنون که جواب دادی♡

منم خوشحال شدم ک یکی ب یادم بوده و تاپیکامو با جون ودل خونده وپیگیرشون بوده

ممنون ازت❤

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
قربونت برم عزیزماز ته قلبم بهترین هارو برات ارزو میکنم

خدانکنه

انشالله بهترینا و هرچیک ب صلاحمونه برا هممون پیش بیاد