2777
2789
عیب کسان منگرو احسان خویشدیده فرو بر به گریبان خویش. شما که ادعای ژن برتر دارین نباید به بقیه بدیده ...

تویی که زن رو موجودی میبینی که فقط برای آرامش مرد خلق شده و پایین تره از نظرت با حقارت نگاه میکنی یا من

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تویی که زن رو موجودی میبینی که فقط برای آرامش مرد خلق شده و پایین تره از نظرت با حقارت نگاه میکنی یا ...

یادت باشه من گفتم زن عامل هر تنشی در جامعه هست. یعنی همه کاره هست. خانواده وجامعه ومردان رو زنا می سازند. مردا هم سربازن به فرمان زنان چه مستقیم چه غیر مستقیم. عامل هر پیشرفت مردی یه طرفش بر میگرده به زن

تویی که زن رو موجودی میبینی که فقط برای آرامش مرد خلق شده و پایین تره از نظرت با حقارت نگاه میکنی یا ...

مردا آرام نباشند جامعه به جنگ و فساد تبدیل میشه. امروز دارین می بینین

ممن با امثال شما که ادعای زن زندگی وآزادی دارین مخالفم چه ربطی به دامن پدرم یا مادرم داره. اتفاقا در ...

پس بگو همجنسای تیر وطایفه شما مثله دوران جاهلیت مرد سالار وزن ستیزن که یه نری مثله تو تحویل جامعه دادن

والا خودت بودی میگفتی مرد از دامن زن به معراج میره

ببین کجای کار زن میلنگه که از دامنش به گمراهی میرن

برو مادر خودتو متهم کن چیکار به بقیه زنا داری

پس بگو همجنسای تیر وطایفه شما مثله دوران جاهلیت مرد سالار وزن ستیزن که یه نری مثله تو تحویل جامعه دا ...

ما خوشیم به اصالت و فرهنگمون. شما برین با فرهنگ غربی و آمریکایی حال کنین

پس بگو همجنسای تیر وطایفه شما مثله دوران جاهلیت مرد سالار وزن ستیزن که یه نری مثله تو تحویل جامعه دا ...

مردای اورجینال تو طایفه ما پره. فیک راه نمیدن بیاد همه چی رو به گند بکشه

مختار بودن یعنی من هر کاری میتونم بکنم. درستهپس شما زنان مختارین هر جور خواستین آزاد باشین

برای دسترسی به تعاریف درست از اختیار میتونید به متون فلسفی اجتماعی و حتی دینی مراجعه کنید.

مگه نمیگین زنا حق دارن. پس مرد و زن نداریم. اگه گروه مردانه بود شما نمی اومدین. چون امثال شما جنبه ا ...

آیکیو اگه پیوی منو ندیدی لااقل جمله مو درست میخوندی میفهمیدی خانم نیستم