2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام از نظر استارتر که مقصر همه چیز زن ها هستنرفتار وقیح مردان هم پای تربیت مادران نوشته شدهبحث ...

آره دقیقا استاتر با مادرش مشکل داره

به جای اینکه از دامن مادرش به معجراج بره به گمراهی رفته واسه همین داره به مادرش توهین میکنه

مگه مادران شما زن نبودن. شاید فرشته اند که این قدر خود شیفته هستین

علاقه ای به بحث های حاشیه دار ندارم اما برای مادرم انقدر احترام قائل هستم که کوکورانه تقصیر هارو به گردن مبارک ایشون نندازم. انسان در تمام ادیان موجودی مختار معرفی شده، شما که نه در رفتار نه در اعمال اختیاری ندارید و تمام تقصیر ها به زن ها برمیگرده با چه رویی در مجامع انسانی حاضر میشید!

علاقه ای به بحث های حاشیه دار ندارم اما برای مادرم انقدر احترام قائل هستم که کوکورانه تقصیر هارو به ...

عیب کسان منگرو احسان خویش

دیده فرو بر به گریبان خویش.

شما که ادعای ژن برتر دارین نباید به بقیه بدیده حقارت نگاه کنین

عاقلان را یک اشارت بس است. بعد از اینکه با من ازدواج کرد عقلش اومد سر جاش. یا قبلا عقل نداشت

باز خوبه حداقل اون بعد ازدواج با یکی مثله تو عقلش اومده سرجاش فهمیده با چه موجودی طرفه وبعدش الفرار

آره دقیقا استاتر با مادرش مشکل داره به جای اینکه از دامن مادرش به معجراج بره به گمراهی رفته واسه همی ...

ممن با امثال شما که ادعای زن زندگی وآزادی دارین مخالفم چه ربطی به دامن پدرم یا مادرم داره. اتفاقا در رسم و فرهنگ ما مرد سالاریه.. از دامت مرد به معراج می رویم😅