2777
2789
ما اینجا سرگرمیم ولی برا خانوما سم خالصه خدایی

مگه نمیگین زنا حق دارن. پس مرد و زن نداریم. اگه گروه مردانه بود شما نمی اومدین. چون امثال شما جنبه انتقاد ندارین. فرق زن و مرد این جا معلوم میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفتین اگه حق بامن باشه خدا باید از اول شروع کنه به خلقت وجای آدم وحوا ام عوض بشه وقرانم از نو نوشته ...

چقدر قشنگ و روان توضیح دادید😍😍😍

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

مرد از دامن زن به معراج میره ببین کجای کارتون لنگه مرده میره به گمراهی

نرایی مثله تو گمراه خدایی هستن

لازم نیست کار زنی بلنگه که برن به گمراهی

حیف درد زایمان مادرت که واسه دنیا اوردن یکی مثله تو کشید دوسال شیرت داد که بیای برعلیه زنا چرت و پرت بگی

من فکر کنم شما با این تفکر هیچ مردی حاضر نمیشه در کنارتون بمونه

بهتر

لیاقت یه خانم اگاه، یه مرد اگاه و درست حسابیه نه یه مرد زن ستیز بدبخت

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

احتمالا اکثر زنای این جا زخمم خورده مردا هستن. مدام مردا رو بمباران میکنند

امثال توام زناشون حسابی خدمت شون رسیدن که اینجوری از زنا عقده دارین یکی مثله تو که میاد میگه زنم منو کتک زده دستم ورم کرده فلان وبیسار کرده بایدم از زنا بدش بیاد راجبشون حرف مفت بزنه

همون مردان زن ستیزو مادرانی مثل شما در دامنش پرورش داده تحویل جامعه داده. از فضا که نیومده

نه خیر

اگه یه روز مادر بشم قطعا پسرمو درست بار میارم