2777
2789
کدوم حیوون با یه نگاه گمراه میشه.من ندیدم

خودتو زدی به نفهمی حرف من کنترل غریزه اس حیوونا غریزه دارن از پس کنترل کردنش برمیان

پس اگه مرد بایه نگاه گمراه میشه باید بگی بلانسبت از حیوونم کمتره

دقیقا زنا از نقطه ضعف مردا بهره می برند.مثل اینکه ماشین یا خونه یا هرچی که خراب بشه بگیم تقصیر ماشین ...

این حرفت یعنی مردا هیچ فرقی با حیوون ندارن و فقط غریزه دارن نه عقل و وجدان این یعنی مردا شأن و کرامت انسانی ندارن
اگر یه مرد با دیدن زنِ بیحجاب «درنده» بشه یعنی اون خودش بیماره نه جامعه
مردا موظفن چشم ها شون رو کنترل کنند قرآن هم به مردا میگه : "قُل لِّلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ" (به مردان بگو چشمهایشان را فرو گیرند). پس کنترل چشم تکلیف مرده نه وظیفهی زن
اگه جوونا توان ازدواج ندارن مشکل اقتصاده نه بیحجابی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پس تا حالا نفهمیدین چه قدرتی دارین.میخواین از امروز تست کنین آمار بگیرین ببینین چند نفر گمراه میشن. ...

اگه مردی با یه نگاه وعشوه گمراه بشه مسئولیتش با خودشه
اگه مردا واقعاً اراده دارن باید بتونن در مقابل هوس و وسوسه مقاومت کنن اگه ندارن پس بهتره به جای سرزنش زنا روی تقویت اراده خودشون کار کنن
اینکه میگن زن حجاب داشته باشه پاک باشه و... تا مرد به گناه نیفته مثل اینه که بگی آفتاب نتابه که بستنی هامون آب نشه

الان که مردا خیانت میکنن هم زن دارن هم دوس دختر .همون مهریه پشتوانه یک زنه . تو این زمونه

دقیقا که همونم انقدر قوانین زن ستیزانه ان که طبق آمار فقط 3یا 4درصد زنا تونستن حق و حقوق شونو بگیرن

این حرفت یعنی مردا هیچ فرقی با حیوون ندارن و فقط غریزه دارن نه عقل و وجدان این یعنی مردا شأن و کرام ...

حتی پیامبر هم از دست زنا وفتنه های اونا به خدا پناه برد.

وگفت خدایا از شر زنان به تو پناه می برم

اکثر امامان هم با تحریک زنان کشته شدند

اکثر بی بندو باری های جامعه امروز محصول غرب زدگی خانومهای امروزی جامعه ماست که خودتون عینا دارین می بینین ولی افسوس چشمانتون کوره

اکثر بی بندو باری های جامعه امروز محصول غرب زدگی خانومهای امروزی جامعه ماست که خودتون عینا دارین می ...

وقتی بهشت زیر پای شماست. مهریه مال شماست نفقه واجرت المثل مال شماست. یه ناز کردن مال ماست که اونم از ما دریغ کردین

اگه اینجور زنایی خرابن پس مردایی هم که طرفشون میرن خرابن هردو به یه اندازه مقصرن خدا جفتشون رو لعنت ...

خرابای بدجنس رو منظورمه که دیگه به هیچ صراطی مستقیم نمیشن .گاهی ادمایی هستن که ازسادگی اشتباه میکنن وبعداتلنگر میخورن

لایک نکنید .توروخدا 
حتی پیامبر هم از دست زنا وفتنه های اونا به خدا پناه برد. وگفت خدایا از شر زنان به تو پناه می برم

خود خدا به پیامبر دستور داده از شر افسونگران زن به خدا پناه ببره (سوره فلق) اما این به معنای بد بودن همهٔ زنا نیست بلکه یه هشدار دربارهٔ افراد خاص بوده که با جادو و نیرنگ برعلیه پیامبر کار می کردن

اکثر امامان هم با تحریک زنان کشته شدند

از ۱۲ امام تنها دو نفر امام حسن و امام جواد (ع) به دست همسراشون مسموم شدن تو هر دو مورد تحریک کنندهٔ اصلی معاویه (در مورد امام حسن) و معتصم عباسی (در مورد امام جواد) همسراشون فقط ابزار اجرایی بودن نه عامل اصلی

اکثر بی بندو باری های جامعه امروز محصول غرب زدگی خانومهای امروزی جامعه ماست که خودتون عینا دارین می ...

ریشهٔ خیلی از معضلات اجتماعی فقر، بیکاری، ضعف آموزش، نبود تفریحات سالم و نبود امنیت روانیه که ناشی از سیاستهای اقتصادی و اجتماعیه نه غربزدگی زنا

به نظر میاد شما چشمت کوره رو این چیزا

وقتی بهشت زیر پای شماست. مهریه مال شماست نفقه واجرت المثل مال شماست. یه ناز کردن مال ماست که اونم از ...

وقتی گفتن حوریای بهشتی میدن به مردا وقتی دیه و ارث مردا بیشتره وقتی حق طلاق بامرده وقتی چند همسری برای مردا ممکنه و هزار تا نابرابری بین زن و مرد هست تازه همون مهریه و نفقه واجرت المثل هم با کلی ترفند وکلک از زیرش در میرین

همون بهشتم 6دنگ مال شما نخواستیم